Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1977 yılından kalma
Kamil ILIPINAR yazdı:bilmemmi dört parça toplam uzunluğu 470cm tam bir orjinal parça.76

Hoş geldin Kamil.Hayırlı günler. Rasgele.
Bul
yalova tatar yazdı:serkan eniştene söyleme biz yapalım orjinal aslı burda dersin Siyirdim

iki olta çıkmaz tatarım tek olta o sendeki kamışla bunu bir tutma bunlar tam usta elinden oluşmuş takım Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi o sırıkla ne balık çekilir yaw,benden bir ay büyük tarihi,müze sahibi olmaya emin adımlarla gidiyorsun bu aradaSmileGulumse

sadece ben değil antika meraklısı mavruşla beraberiz bu işde Wink
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ufuktan26 yazdı:Vay bee Kamil.Gerçekten nefismiş bambular yaa. AlkisSeerf

valla hocam görür görmez mest oldum orjinalliğine hala pırıl pırıllar.76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
orhanekmekci yazdı:Güzel hobi,koruyup saklamakta ayrı emek ister.Kolaylıklar dilerim KamilGulumse

abi en büyük handikapımda bu zaten koruyamamak korkusu.yinede denemeye değer bir hobi. teşekkürler abim.76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bahriyeli yazdı:gerçekten güzel parçalar kamil abi kıymetini bilmek lazım.bambu kamış çok orjinal.

senden gelen makinada bu antikaların içinde yer aldı sanada ayrıca teşekkürler.76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Vayy be....Hi
Muhteşem 1977.
O yıllarda balıkçı ağlarından kurşun çalınmaya çalışıldığını bilince, bunlar ultra şeyler...
Güle güle sakla gezginci emmi...Wink

Happy aynen birinin serpmesi takılsada suyun içinde kalsa kurşunlar diye dua ederdik toplamak için Baby şimdi o yıllarda bu kamışı kullanan kişi süper kişi idi gözümüzde
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
nihatkr yazdı:Kamil abi güzel bir hobi. Ve kamışa bakan sanırım çok iyi muhafaza etmiş. Maşallah pırıl pırıl.

evet çok iyi korumuş özel torbasından yıllarca çıkmamış üstündeki eski misina bile duruyor hala Hi
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Yakamoz yazdı:Parayla ölçülemeyecek kadar degerli bir hediye güzelkolleksiyon olmuş

şimdilik sağolsunlar sağdan soldan geliyor.ömerden ilk makinam geldi daha doğrusu zorla alıkonuldu bir makinada bahriyeliden geldi. bendede bir iki tane vardı bakalım bişiler çıkacak yavaş yavaş ortaya genelde 80 li yıllarda kullanılan malzemeler daha çoğunlukda bende teşekkürler arkadaşım.76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
maxtar yazdı:Eski kamışları ne güzel olta yapmışlar. Harika.. Alkis

bunlar özel kamış bambu zamanın çokk değerli kamışı idi halada birçok kamışdan daha sağlamdırlar.gerçekten çok hoş bir kamış türü.
76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi