04-01-2012, 13:59
toplu email ile tüm üyelerimize kampanya bildirilmiştir.
Galata Köprüsü İmza Kampanyası
|
04-01-2012, 13:59
toplu email ile tüm üyelerimize kampanya bildirilmiştir.
04-01-2012, 14:04
İmzamız çaklımıştır
![]()
04-01-2012, 14:07
LeVrEkCi yazdı:toplu email ile tüm üyelerimize kampanya bildirilmiştir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [SIZE="5"]SÜPERSİNİZ[/SIZE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
3 çeşit Arkadaş Vardır...
1.Ekmek gibi: Hergün ararsınız 2.İlaç Gibi: Lazım olunca ararsınız. 3.Mikrop gibi: O gelir sizi bulur!
04-01-2012, 14:16
esipahi76 yazdı:...........son zamanlarda, köprü üzerinde sözde malzeme satışı yapan bazı kişiler, organize bir şekilde vatandaşların av yaptığı cephede geniş tezgâhlar açarak avlanılacak yerler için ücret talep etmektedirler. Söz konusu şahıslar, kamuya ait bir alanı alenen pazarlamakta ve bu şekilde yasadışı bir gelir elde etmektedirler. Ayrıca kendilerine para vermeyi reddeden vatandaşların av yapmasını engellemektedirler. Ne iğrenç insanlar var...Korkunç... ![]() Başarılar.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
04-01-2012, 14:25
(Son Düzenleme: 04-01-2012, 14:39, Düzenleyen: Ayhan ZERENER.)
Yöneticisi olduğum Yüksek online dernek sitemiz http://www.saka-flurya.com'da da imzaya açtım
04-01-2012, 14:26
böyle şeyler için imza toplanmasına gerek bile kalmamalı, nerden nasıl türüyo bu tür asalaklar bilmiyorum ama türemelerine göz yuman ya da müdahale etmeyen mercilerede bir imza kampanyası başlatılmalı..
04-01-2012, 14:40
Ayhan ZERENER yazdı:Yöneticisi olduğum Yüksek online dernek sitemiz http://www.saka-flurya.com'da da imzaya açtım teşekkürler ayhan abi. ![]()
04-01-2012, 14:41
Ayhan ZERENER yazdı:Yöneticisi olduğum Yüksek online dernek sitemiz saka-flurya.com'da da imzaya açıyorum. Teşekkürler ![]() srtnmrc yazdı:böyle şeyler için imza toplanmasına gerek bile kalmamalı, nerden nasıl türüyo bu tür asalaklar bilmiyorum ama türemelerine göz yuman ya da müdahale etmeyen mercilerede bir imza kampanyası başlatılmalı.. Maalesef tüm bunlar ülkemizdeki temel düzen bozukluğundan oluyor kanımca. Bu kişiler amiyane tabirle işportacılardır. Malum olduğu üzere Eminönü çevresi zaten işportacılara göz yumulan bir bölge. O işportacılar sebebiyle de köprü üzerinde bulunan malzemeciler de kaldırılamıyor yoksa yasal olduklarından filan değil. Zabıta bunlara gelince sen önce şu işportacılara bak benim kime ne zararım var deniyor. Ancak gerçek farklı. Eminönündeki işportacılar vatandaşın yürüyeceği yoldan para istemiyor ki? Hele hele Karaköy balıkçısının gece tezgah kapatırken bayat balığını ucuza alıp sonra köprü üzerinde taze olta balığıdır diye satmaları alenen dolandırıcılık!!! Karaköy'de bir çok malzeme satan dükkan var. Ve hatta köprünün alt katındaki pasaj içerisinde de bir sürü de boş dükkan var. Eski köprüde alt katta oltacı dükkanları vardı. Şimdi neden yok? Çünkü yasal olarak faaliyet gösteren bir dükkan artık köprüde para kazanamaz. Emin olun bu konuda söylenecek çok şey var. Ama işin özü şu; köprüdeki malzemeciler ya toptan kaldırılacak yada olta atılacak yerleri işgal etmeyecekleri şekilde bir düzene sokulacak ve denetim altına alınacak. ![]()
3 çeşit Arkadaş Vardır...
1.Ekmek gibi: Hergün ararsınız 2.İlaç Gibi: Lazım olunca ararsınız. 3.Mikrop gibi: O gelir sizi bulur!
04-01-2012, 14:50
yahu böylelerine imza işlemez
![]()
04-01-2012, 15:15
140 olmuş ha gayret..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İMZA BÖLÜMÜ HAKKINDA | LeVrEkCi | 0 | 1,412 |
06-01-2007, 10:56 Son Yorum: LeVrEkCi |