Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Milyon 200 bin ÇÜPRA
bende iş yerinde ki arkadaştan duydumda,rakamı abarttmış sandım.
demek doğruymuş.
çok üzüldüm...DansDansHelalHophop
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
efese yazdı:ooo orhan bey ortaya karışık olmuş elinize sağlık
Çupra olmasada gelenlerde iyi gitti Nadir beySeerf
Bornova - izmir
Bul
bucalı yazdı:Hiç üzülmedim az bile olmuş. Gerçi 8 çiftlik değil 3 çiftlik dağılmış. Çiflik sahiplerinin çoğunun ensesi kalın Ankaradan arkadaşlarSmile

bucalıfikret yazdı:çok iyi olmuş.AlkisOhyandanOhyandan

ne kötü kalplisiniz.adamcağızlar zarara uğramışlar işte.hem denizede faydaları oldu balık bollaşacak.gerçi verdikleri zararda var ama.yinede geçmiş olsun demek lazım.
Bul
orhanekmekci yazdı:Dediğin gibi yakınımda Yakup,ne varki ben İzmirdeydim.Arkadaşlar aradadılar durumu anlattılar bende salı akşamı geldim çarşamba günü keyfim kaçık olsada sabahtan denizdeydimGulumsearaki cupra bulasınHappy

denize alışsınlar kendi beslenmeyi öğrensinler.o zaman yakalarsın abicim.eline sağlık balıkların güzel görünüyor.afiye olsun.Seerf
Bul
yycolak yazdı:ne kötü kalplisiniz.adamcağızlar zarara uğramışlar işte.hem denizede faydaları oldu balık bollaşacak.gerçi verdikleri zararda var ama.yinede geçmiş olsun demek lazım.

Yalçın abicim sen denizle bizim kadar iç içe olmadığın için böyle düşünebilirsin. Onlara bişey olmaz merak etme sen. Olan bizim güzelim denizlerimize oluyor. Git bakalaım ıldır ve gerencede denize girilebiliyormu gör...Denizlerin sahipleri oldular be.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Umarım sigortası vardır.. sigortalı ise de sigorta şirketi falan batmaz merak etmeyin.. şirket mutlaka reasüransını çalışmıştır, tüm zararı cebinden ödemez.. Smile ben sigortacıyım, biz ne büyük hasarlar ödüyoruz, baktığınızda kesin batar dersiniz ama bu durumda şirketleri kurtaran reasürans (reinsurance) sistemidir (yani kısaca ve en basit anlatımı ile sigortanın sigortası) Seerf

Sigortası yoksa geçmiş olsun.. üstüne bir bardak soğuk su ikram ederler..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
ciftlik sahibi icin uzucu bir durum ama balikcilar icin ayni dusunemem belki bizim bu tarafada ugrar insallah
Bul
bucalı yazdı:Yalçın abicim sen denizle bizim kadar iç içe olmadığın için böyle düşünebilirsin. Onlara bişey olmaz merak etme sen. Olan bizim güzelim denizlerimize oluyor. Git bakalaım ıldır ve gerencede denize girilebiliyormu gör...Denizlerin sahipleri oldular be.

tamam be şekerim.sana hak veriyorum.mahvettiler denizleri.benim derdim emek ve bedelle.zarar güzel değil dedim sadece.diğer her konuda seninle beraberim.Wink
Bul
Mutlak sigortalıdır Hüseyin abimin dediği gibi İzmirli balıkcılara yaradı, yarasın Orhan abime Happy
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
yycolak yazdı:ne kötü kalplisiniz.adamcağızlar zarara uğramışlar işte.hem denizede faydaları oldu balık bollaşacak.gerçi verdikleri zararda var ama.yinede geçmiş olsun demek lazım.

üzüldünmü dersen üzüldüm öbür havuzların patlamadığına.Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Baliklarin 'anasi' 380 Mİlyon YaŞinda LeVrEkCi 6 1,827 02-06-2008, 20:57
Son Yorum: adembaba
  İkiyüzbin Çupra!.... murki 14 2,619 15-01-2008, 12:50
Son Yorum: istavritci
  80 milyon yıllık köpekbalığı harslan1978 8 2,638 26-01-2007, 23:15
Son Yorum: kaşalot

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi