27-12-2011, 17:58
blue_zaire yazdı:bende gecen 2 yıl once tropheus bemba kolonısı yapmıstım 25 ad kadar bır gecede hepsı ölünce akvaryumdan sogudum abı
Üzüldüm

Frotosalarım
|
27-12-2011, 17:58
blue_zaire yazdı:bende gecen 2 yıl once tropheus bemba kolonısı yapmıstım 25 ad kadar bır gecede hepsı ölünce akvaryumdan sogudum abı Üzüldüm ![]()
27-12-2011, 18:02
Yakamoz yazdı:aLPER KARDEŞİM UGRAŞTIGINA DEGMİŞ MUHTEŞEM BİR GÖRÜNTÜ ÇIKARMIŞSIN EMEGİNE SAGLIK Teşekkürler Murat kardeşim, ah bi de senin gibi deniz kıyısında yaşasaydım direk deniz akvaryumu yapardım su değişimini direk deniz suyundan yapardım...
28-12-2011, 00:58
Tebrikler Alper abi balıkların maşallahı var çok güzeller. Frontoza blue zaire mobalar tek isteyipte besleyemediğim ve en sevdiğim akvaryum balıkları. İnşallah kayıpsız ve sağlıklı buyutursun.
Sazanları özledim...
30-12-2011, 23:37
Alper her akvaryum konusunda söylediğim gibi yine tekrar ediyorum bu iş gerçekten çok büyük özen ve sevgi gerektiriyor. Başlayann bırakamaması sanırım bu yüzden
![]() ![]()
04-01-2012, 17:49
rusan yazdı:Tebrikler Alper abi balıkların maşallahı var çok güzeller. Frontoza blue zaire mobalar tek isteyipte besleyemediğim ve en sevdiğim akvaryum balıkları. İnşallah kayıpsız ve sağlıklı buyutursun. Ruşan kardeşim teşekkürler zaten 20 yavru ile başlamıştım ama 8 tanesini başta kaybettim, aslında zayıf bünyeliler başta elendi şükür şu anda sağlıkları yerinde tabii ki bakımını düzgün yaptığım sürece mesela haftada bir % 33 su değişimi, her su değişiminde 2adet gazı kaçırılmış sade soda ve kaya tuzu, en önemlisi de kaliteli yem ve alabalık eti...
04-01-2012, 17:50
ALTAYLI yazdı:Alper her akvaryum konusunda söylediğim gibi yine tekrar ediyorum bu iş gerçekten çok büyük özen ve sevgi gerektiriyor. Başlayann bırakamaması sanırım bu yüzden Teşekkürler Ercan abim :-) ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|