Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aynalılar boy boy
Boili yapımın ile balık avın harika balıklarda güzelAlkisKamp kurup kalmak epeyce bir zahmetlidir.Takdire layık balık avı yapıyorsunAlkisTalısu Balıklarının geneli bu aylarda yumurtayı hazırlar,leğen havyarla dolmuş mübarekler kış girmeden yeni döneme şimdiden kendilerini hazırlıyorlar.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
tebrikler rıfat güzel bir av ve harika bir rapor olmuş eline emeğine sağlık Alkis
Bul
rıfat eline emeğine sağlık bereketli av yapmışsın tebrikler rast gele.AlkisSeerfSeerf
Bul
maxtar yazdı:Okuduğum en güzel raporlardan biri olmuş Rıfat. Tam bir macera adamı olduğun hem rapordan hem de fotoğraflardan anlaşılıyor. Okuduğumda tam BBC HD'de izlediğim belgesellerin tadını alırken üstüne adada çadır fotoğrafı falan eklenince ben buradan zevkten dört köşe oldum. Sen orda balıkları çekerken kimbilir ne oldun? Tebrikler kardeşim... Artı hiçbirşey denemez. Harika Alkis

Not: Allah bağışlasın.. Oğlundaki bakışta "Ben bunlara zaten alışığım, babam işte.." bakışı. Siyirdim
yorum için teşekkürler Smile
yycolak yazdı:balıklar harika görünüyorlarda ben cesaretine hayran kaldım.hiçmi aklına baraj kapaklarını açacakları gelmedi.tamirat bitti haydi deneme yapalım deseler tamam.bravo valla.oldukça zor şartlarda verimli bir av olmuş.havyarlar da hediye gibi.afiyet şeker olsun kardeşim.Alkis
tehlikeli bir durum yoktu yalçın abi,herşey istediğim gibiydi Smilehavyarın tadı çok güzeldi birçok insana nasip oldu.şifa niyetine bu havyar Smile

Uzun_ahmet yazdı:Rıfat çok güzel iş çıkarmışsın, Fakat tek kendine canın sıkılmadımı oralarda, arkadaşlarda geldi diyorsun yinede tek kaldığın zamanlar uzun olmuştur, havanında rüzgarlı ve eksi derecelerde olması işini zorlasada tadını çıkarmışsın bereketli olsun..AlkisAlkisAlkis
ahmet abi gündüzleri gelen giden çok olduğu için sıkıntı çekmedim.geceleri soğuk yüzünden uyuyamasam da istirahat etmeye çalıştım ama itiraf edeyim pert oldum bir gece daha duramazdım uykusuzluk canıma okudu çünkü..korkunç baş ağrım tutmuştu..
Bul
Köksal yazdı:Boili yapımın ile balık avın harika balıklarda güzelAlkisKamp kurup kalmak epeyce bir zahmetlidir.Takdire layık balık avı yapıyorsunAlkisTalısu Balıklarının geneli bu aylarda yumurtayı hazırlar,leğen havyarla dolmuş mübarekler kış girmeden yeni döneme şimdiden kendilerini hazırlıyorlar.
valla ben sazan senede 2 defa yumurta bırakır diye biliyorum,ilki üremek için,ikincisi sudaki diğer canlılara besin olsun diye..yoksa ta mayısa kadar bu yumurtaları bünyesinde barındıracağını sanmam.ocak ve şubatta yakaladığımız balıklarda bugüne dek havyara rastlamadım çünkü..

LeVrEkCi yazdı:tebrikler rıfat güzel bir av ve harika bir rapor olmuş eline emeğine sağlık Alkis
paylaşınca insanın keyfi çoğalıyor,teşekkürler nihat abi..

bucalıfikret yazdı:rıfat eline emeğine sağlık bereketli av yapmışsın tebrikler rast gele.AlkisSeerfSeerf
saol fikret abi..
Bul
Ellerine sağlık, keyifli bir av olmuş anlaşılan... Allah daha güzellerine nasip etsin...
Bul
şimdi dünden buyana ben yazmayayım dedimama dayanamadım.. hadi bir tartışalım hemde öğrenelim. rıfat kardeşimiz harika balıklar tutmuş süper balıklar.bu rapor2/2 tebliğe uygunmu değilmi.bu konuyu isterlerse yönetici arkadaşlar başka yere alabilir yada silebilir..buyurunHi

2/2 numarali TEBLİĞ - Amatör Balıkçı

İçsularda avlanabilecek türler ve zamanlar çizelge 5i bir inceleyelim....
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:şimdi dünden buyana ben yazmayayım dedimama dayanamadım.. hadi bir tartışalım hemde öğrenelim. rıfat kardeşimiz harika balıklar tutmuş süper balıklar.bu rapor2/2 tebliğe uygunmu değilmi.bu konuyu isterlerse yönetici arkadaşlar başka yere alabilir yada silebilir..buyurunHi

2/2 numarali TEBLİĞ - Amatör Balıkçı

İçsularda avlanabilecek türler ve zamanlar çizelge 5i bir inceleyelim....

Hüseyin madde 5 le rıfatın veya konunun ne alakası var o almanyadan gelmediki çizelge 5 dersen 40cm on adet yasak dönem 15 mart 15 haziran arası senmi yanlış görüyon benmi acaba bir daha bak istersen.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer41 yazdı:Hüseyin madde 5 le rıfatın veya konunun ne alakası var o almanyadan gelmediki çizelge 5 dersen 40cm on adet yasak dönem 15 mart 15 haziran arası senmi yanlış görüyon benmi acaba bir daha bak istersen.

açıklamayıda okuyalım tartışalım ağabey ben birşey demedimki tebliğ içi tebliğ dışı diyeSiyirdimhem nerde madde 5 yazmışım göremedim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:açıklamayıda okuyalım tartışalım ağabey ben birşey demedimki tebliğ içi tebliğ dışı diyeSiyirdimhem nerde madde 5 yazmışım göremedim

Onuda benmiSiyirdimyanlış okumuşum hayret kg sorun var.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi