Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi
Bereketli olsun faruk abi keyifli avların olsun.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Hafta sonu soğuk hava gelmeden Serkanla denizin keyfini iyi çıkartmışsınızAlkismavi yengeç akdeniz bölgemizde yakalandığını birde size yakın bölgede bulunuyormuş lezzetli olduğu yazıldığına göre oldukca şanslı sayılırsınızSeerfbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Abicim yine herzamanki gibi süpersin berketli olsun Alkis Gulumse
Bul
şu cucunlardan olsa burada mırmırları çapariyle çekeriz o kadar çok mırmır var ama cucun yok Gulumse...
faruk abi ereğlide çapariyle çinekop alanlar olmuş o taraftada yapabilirmi acaba?
bereketli olsun av güzel geçmiş rastgele.Alkis
Bul
akrabam mırmırlar buradan sanki baba göz kırpıyor grelde ye der gibiHappy güzel av olmuş tebrikler sizlere AlkisSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
elinize sağlık farukcum.mırmırlar fevkalade.o balığın gelişine bayılıyorum.çok vahşice.ama çok zevkli.bizdekiler sizdekilerin yavruları.çok şükür büyümesini bekleyemiyoruz.sizlere afiyet şeker olsun.tüm ekibe hürmetler.teşekkür ederiz.Alkis76Smile
Bul
Faruk abi guzel avcilik olmus, iyi ki haberimiz olmamis ve oraya, sizin meraya gelmeye kalkmamisiz, pek yokmus galiba, onceki gunlerde cok varmis diye duymustum, bayramdan once cok mirmir almislar ve buyuk.Tebrikler afiyet olsun.
Bul
tahsinmersin yazdı:Faruk abim ne güzel balıklar onlar.ellerinize sağlık.

Salih Reis yazdı:çok güzel bir av olmuş Faruk abicim, serkan kardeşimizle birlikte güzel bir güne imza atmışsınız, her ikinizi de tebrik ederim.
daha niceleri rastgelsin.

ANTALYALI07 yazdı:faruk abi av bereketli geçmiş.mırmırlar şahane.yengeçlere gelince bence eti çok lezzetli,ama canlı pişirilmesi gerekiyor,yoksa ölünce içindeki akıcı sıvı akıp gidince pişirilecek bişey kalmaz sanırım.ama sağlık açısından bir problem olacağını sanmıyorum.

Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi bereketli olsun mırmırlar harika gözüküyor,: yalnız mavi yengeci ne yaptın yedinmi lezzetlimi ben hiç yemedim o yüzden soruyorum..

Köksal yazdı:Bereketli olsun faruk abi keyifli avların olsun.

orhanekmekci yazdı:Hafta sonu soğuk hava gelmeden Serkanla denizin keyfini iyi çıkartmışsınız:mavi yengeç akdeniz bölgemizde yakalandığını birde size yakın bölgede bulunuyormuş lezzetli olduğu yazıldığına göre oldukca şanslı sayılırsınız:bereketli afiyet olsun:

hasansenturk72 yazdı:Abicim yine herzamanki gibi süpersin berketli olsun ::

LeVrEkCi yazdı:şu cucunlardan olsa burada mırmırları çapariyle çekeriz o kadar çok mırmır var ama cucun yok ...
faruk abi ereğlide çapariyle çinekop alanlar olmuş o taraftada yapabilirmi acaba?
bereketli olsun av güzel geçmiş rastgele.:

Kamil ILIPINAR yazdı:akrabam mırmırlar buradan sanki baba göz kırpıyor grelde ye der gibigüzel av olmuş tebrikler sizlere :

yycolak yazdı:elinize sağlık farukcum.mırmırlar fevkalade.o balığın gelişine bayılıyorum.çok vahşice.ama çok zevkli.bizdekiler sizdekilerin yavruları.çok şükür büyümesini bekleyemiyoruz.sizlere afiyet şeker olsun.tüm ekibe hürmetler.teşekkür ederiz.:

makineci yazdı:Faruk abi guzel avcilik olmus, iyi ki haberimiz olmamis ve oraya, sizin meraya gelmeye kalkmamisiz, pek yokmus galiba, onceki gunlerde cok varmis diye duymustum, bayramdan once cok mirmir almislar ve buyuk.Tebrikler afiyet olsun.

yorumlariniz icin tesekkurler beyler
Ahmet ben yengecleri daha yemedim,cok lezzetli oldugunu soyluyorlar..buzluga koydum
Burhan Imaret her zman her balik konusunda daha avantajli..bu boyle biline kim ne isterse desin....
Nihat,ben mirmirda daha cok mamun kullanirim,fakat cucun ile de tutmuslar diye duyunca cucun da aldik..bana gore cucun tas baliklari icin daha iyi is yapiyor...cinekop capari ile burada pek olmuyor..fakat bayram sabahi(pazar sabahi)Ayhan teknesi ile 2 saat kadar sirti yapmis..2 lufer ve 1 palamut almis..dun de ondan biraz sirti takildik..
Bende problem olacagini sanmiyorum Aytekin...sivisi kabuklularin yenen yerleri..fakat sivi darbe aldiginda akiyor sanirim..buzlukta yok olurmu bilemem

sizlerede rastgele beyler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
sevgili farukcum.senin yengeçlerden muğla dalyanda bol miktarda var.orada mangalda pişiriyorlar,ama yine canlı olarak.tadı muhteşem,pişirme yöntemi fena.Hadiordanama bütün kabukluların kaderi bu yapacak bir şey yok maalesef.
Bul
ilginç bir şey var mırmır bolluğu yengeçlerde mavi mavi salsaydın ya onları yazık değilmi? balıklarda cam gibi afiyet olsunSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,467 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  21.09.2015 mırmır avı BALIK and OZAN 17 2,095 28-09-2015, 11:55
Son Yorum: murki
  Albatros-gr kiyi balikciligi Albatros-gr 17 1,871 11-06-2015, 21:25
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr P.a.R.a.G.a.T. Albatros-gr 23 4,278 06-09-2014, 14:26
  Albatros-gr Ben buyuk sozu dinlerim Albatros-gr 20 2,782 20-08-2014, 17:01
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr cok uzun zaman oldu... Albatros-gr 14 2,621 28-12-2013, 20:57
  09/10/2013 mırmır avı BALIK and OZAN 17 2,576 18-10-2013, 08:57
Son Yorum: Cihan Deniz
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,505 06-09-2013, 00:33
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,312 25-07-2013, 01:36
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,806 30-12-2012, 23:17

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi