Yorumları: 20,389
Konuları: 290
HAŞİM77 yazdı:İlgine teşekkürler abicim özel güvenlik ve jandarma müdahele ediyor bizi içieri aldilarmı diğer gelenlerede tolerans tanımak zorunda kalacaklar.Daha önce balık için iskeleden denize düşenler oldu bu nedenle güvenliği sağlıyorlar.
trafiğin az olduğu zamanları seçmek çözüm olurmu acaba.gerçi özel güvenliğe laf anlatmak çok zor olurya.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
yycolak yazdı:trafiğin az olduğu zamanları seçmek çözüm olurmu acaba.gerçi özel güvenliğe laf anlatmak çok zor olurya.
Yalçın abi amatör balıkçı dışında bohçacılar ve amatör görünümlü balığı tutup satanlar çok izdiham oluşuyor ve kendi hayatlarını bile hiçe sayanlar
Yani yasak olması çok iyi bir şey balık nasıl imralıda üredi bizim buradada üredi levrek hiç olmassa sonuşta bizlerde elbet bir gün raslarız oradan ayrılan balığa yani olay bu yasak olması daha güzel hiç olmassa balık korunuyor.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 211
Konuları: 2
Haşim abi,bu tigem mendirekler kısmında balık avı yasaklanmış diye duydum,senin bir bilgin var mı?
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
albatros41 yazdı:Haşim abi,bu tigem mendirekler kısmında balık avı yasaklanmış diye duydum,senin bir bilgin var mı?
Bu konuda hiç bir bilgim yok zaten oraya gitme zamanımda olmadı dediğim gibi bir sürü bakir yerler var ama gezip yoklamak lazım.
Yorumları: 211
Konuları: 2
HAŞİM77 yazdı:Bu konuda hiç bir bilgim yok zaten oraya gitme zamanımda olmadı dediğim gibi bir sürü bakir yerler var ama gezip yoklamak lazım.
Anladım haşim abi,umarım yasaklanmamıştır,benim çocukluk yıllarımın av mekanları orası
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...