Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19-10-2011 balık avı
Lakerda yazdı:Bereketli olsun kaptan..Seerf
Teşekkür ederim kaptanımSeerf

ANTALYALI07 yazdı:orhan abi tavalıklar çıkmış,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
Teşekkür ederim AytekinSeerfseninde balık avı paylaşımlarını bekliyoruz.Rastgele.

Köksal yazdı:Orhanbaba bereketli olsun afiyet olsun keyifli avlar dilerim.Alkis
Teşekkürler KöksalSeerf

Dr.Güner yazdı:ortaya karışık güzel görünüyor,günü tam değerlendirmişsiniz Orhan bey,tebriklerAlkis
Teşekkürler Güner beySeerf
Bornova - izmir
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:orhan abi toplamışsın merada olanları Alkis afiyet olsun baba76
Benim merada bu kadar,haftaya Çeşme merasında daha bolları seni bekliyorHappydenizden doğru tavayaSeerf

yycolak yazdı:orhan abim,tepsi her zamanki güzelliğinde.bayılıyorum senin performansına.bir günde iki av.maşallah allah nazarlardan saklasın.balıklar,güzel,hava güzel,av güzel,sen hepsinden güzel.......ellerin dert görmesin,afiyetle.Alkis
AminAffetiyi hoşta maydonoza yakın yerlerde millet kıyıdan cupraları,levrekleri götürüyo haberin olsunGulumseTeşekkür ederim yakupSeerf
Bornova - izmir
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun abi güzel olmuş hemde az karışık tarafından afiyetle.Seerf
Teşekkürler HaşimSeerf

xfisher yazdı:İşte bu da bir başka güzel rapor Seerf
Keşke hergün görebilsek böyle güzel raporları.. ellerinize sağlık, tebrikler, afiyetle.. Alkis
Sanada avlarında bol şanslar Berkan,teşekkür ederimSeerf

LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun orhan abi,herzaman diyorum şu kalamarlar benim için en değerliler çünkü bizim burada tutamıyoruz bunları.afiyet olsun abi rastgele AlkisSeerf
Yanlış okumadıysam kalamar marmarada varmış,arada aramak gerekir.Teşekkür ederim NihatSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Teşekkürler HaşimSeerf

Sanada avlarında bol şanslar Berkan,teşekkür ederimSeerf

Yanlış okumadıysam kalamar marmarada varmış,arada aramak gerekir.Teşekkür ederim NihatSeerf

kalamar varda birkaçkez denedim rastgelmedi ama daha önceleri anlatmış olabilirim bana 2 kez rastgeldi birinde lodosta kıyıdan kalkana olta atmıştım bir çektim garip bişey var bu ne yaww dedim misinayı koparttım birde bacanakla çaparideyiz garip bir yaratık geldi içindeki su görünüyor ve bize bir çaktı aramızdan sıyırdı Siyirdimsonradan babam tutunca kalamar oldugunu anldık..ben ne bileyim kalamar yeriz ama alakası yokki HappySiyirdim
Bul
orhanekmekci yazdı:Yanlış okumadıysam kalamar marmarada varmış,arada aramak gerekir

Biz dayımla Marmara Adasında tutmuştuk birkaç kez, ama İstanbul'da hiç denemedim..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
orhanekmekci yazdı:AminAffetiyi hoşta maydonoza yakın yerlerde millet kıyıdan cupraları,levrekleri götürüyo haberin olsunGulumseTeşekkür ederim yakupSeerf

haberim varda . . . ercan abimin işleri malum.hanım üç gündür izmirde,kız benimle bu hafta sabah 7 dükkan aç akşam 12 kapat.bir dün akşam erken kapattım kızım uykum geldi babacım deyince.yoruldum orhan abicim.bakalım havalar böyle giderse ercan abimler gelir herhalde.Hi
Bul
Orhan babacım bir günde iki ayrı balık avı güzel geçmiş sanırım yalnız tekneyi iki kere indirip çıkarmak zor olmuşur senin için yinede değmiş gibi bereketli olsun babacım ellerinden öpüyorum saygılar..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Alkis Bravo kaptanım Alkis bir günün içinde her çeşit balıkçılığı yapabilmişsin Alkisbereketli ve afiyet olsun Seerf
burda da tek tük kalamar oluyormuş , ilk fırsatta deneyecem Smile sirti bizde de daha birşey yok , rastgele 76
Bul
Orhan abi iyi av olmus afiyet olsun, bizde burda 65 metreyi bulmak icin cok acilmak gerek, tekrar tebrikler afiyet olsun.AlkisAlkisSeerf
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Orhan babacım bir günde iki ayrı balık avı güzel geçmiş sanırım yalnız tekneyi iki kere indirip çıkarmak zor olmuşur senin için yinede değmiş gibi bereketli olsun babacım ellerinden öpüyorum saygılar..AlkisAlkisAlkis
Zor olmammı uzunSnifsinfbalık sevdası işde gelecek günlerin hava raporunu okuyunca ha bi gayret diyorum hafif bi lodos bile kıyıyı aşağıdaki gibi iki kat yaptıHadiordanteşekkür ederim uzunSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,590 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,473 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 45,152 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  iftarda balık yalova tatar 13 2,259 07-08-2015, 13:01
Son Yorum: bucalıfikret
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,740 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,540 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,465 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  13/01/2014 balık avı BALIK and OZAN 20 2,709 20-01-2014, 19:49
Son Yorum: doktor
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,138 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozun kıyısındada balık varmış. yycolak 70 6,703 29-04-2013, 08:09
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi