Kamil ILIPINAR yazdı:orhan abi toplamışsın merada olanları afiyet olsun baba
Benim merada bu kadar,haftaya Çeşme merasında daha bolları seni bekliyordenizden doğru tavaya
yycolak yazdı:orhan abim,tepsi her zamanki güzelliğinde.bayılıyorum senin performansına.bir günde iki av.maşallah allah nazarlardan saklasın.balıklar,güzel,hava güzel,av güzel,sen hepsinden güzel.......ellerin dert görmesin,afiyetle.
Aminiyi hoşta maydonoza yakın yerlerde millet kıyıdan cupraları,levrekleri götürüyo haberin olsunTeşekkür ederim yakup
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun abi güzel olmuş hemde az karışık tarafından afiyetle.
Teşekkürler Haşim
xfisher yazdı:İşte bu da bir başka güzel rapor
Keşke hergün görebilsek böyle güzel raporları.. ellerinize sağlık, tebrikler, afiyetle..
Sanada avlarında bol şanslar Berkan,teşekkür ederim
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun orhan abi,herzaman diyorum şu kalamarlar benim için en değerliler çünkü bizim burada tutamıyoruz bunları.afiyet olsun abi rastgele
Yanlış okumadıysam kalamar marmarada varmış,arada aramak gerekir.Teşekkür ederim Nihat
Sanada avlarında bol şanslar Berkan,teşekkür ederim
Yanlış okumadıysam kalamar marmarada varmış,arada aramak gerekir.Teşekkür ederim Nihat
kalamar varda birkaçkez denedim rastgelmedi ama daha önceleri anlatmış olabilirim bana 2 kez rastgeldi birinde lodosta kıyıdan kalkana olta atmıştım bir çektim garip bişey var bu ne yaww dedim misinayı koparttım birde bacanakla çaparideyiz garip bir yaratık geldi içindeki su görünüyor ve bize bir çaktı aramızdan sıyırdı sonradan babam tutunca kalamar oldugunu anldık..ben ne bileyim kalamar yeriz ama alakası yokki
orhanekmekci yazdı:Aminiyi hoşta maydonoza yakın yerlerde millet kıyıdan cupraları,levrekleri götürüyo haberin olsunTeşekkür ederim yakup
haberim varda . . . ercan abimin işleri malum.hanım üç gündür izmirde,kız benimle bu hafta sabah 7 dükkan aç akşam 12 kapat.bir dün akşam erken kapattım kızım uykum geldi babacım deyince.yoruldum orhan abicim.bakalım havalar böyle giderse ercan abimler gelir herhalde.
Orhan babacım bir günde iki ayrı balık avı güzel geçmiş sanırım yalnız tekneyi iki kere indirip çıkarmak zor olmuşur senin için yinede değmiş gibi bereketli olsun babacım ellerinden öpüyorum saygılar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bravo kaptanım bir günün içinde her çeşit balıkçılığı yapabilmişsin bereketli ve afiyet olsun
burda da tek tük kalamar oluyormuş , ilk fırsatta deneyecem sirti bizde de daha birşey yok , rastgele
Uzun_ahmet yazdı:Orhan babacım bir günde iki ayrı balık avı güzel geçmiş sanırım yalnız tekneyi iki kere indirip çıkarmak zor olmuşur senin için yinede değmiş gibi bereketli olsun babacım ellerinden öpüyorum saygılar..
Zor olmammı uzunbalık sevdası işde gelecek günlerin hava raporunu okuyunca ha bi gayret diyorum hafif bi lodos bile kıyıyı aşağıdaki gibi iki kat yaptıteşekkür ederim uzun