Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk aşkım
LeVrEkCi yazdı:benim ilk makinemi rastgele balıkçılıktan almıştım shakespeare marka güzel bir makineydi ve hala daha biryerlerde durur,sonrasında aynı markadan 2 makine daha aldım onlarda duruyor bu siteyle tanışmamdan sonra okuma ve sonrasındada shimanolarla tanıştım.şimdiki aklım olsaydı 3 sene evvel okuma marka ve şimdiki okuma marka makineler yerine tek bir shimano alırdım.
kamil abi tatlısudan anlamam ama o koca yayınları o makineyle çektiysen o makineyi iyi saklaman lazım en azından kopyasıda olsa torunlar görmeli GulumseSeerf

yayınları demedim adamım gallabi turnalar dedim Siyirdim o makara ile yayın çekme hemi hemde koca koca Hadiordan kesin atıyorsun derdim Hehe işin gerçeği bu makaralarda o zamanın harikalarındandı japon malı cırcırlı süper makinalardıSmile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bu makaraların spint marka 8200 ve 8300 leride vardı onlar yayına daha uygundu hem büyük hemde çeker bakımından bunun gücü yayına yetmez beya Baby
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
yycolak yazdı:duruyorda bir işe yarıyormu şekerim.senin gibi ihtiyarlamıştır.Siyirdim
yarasın yaramasın onun asaleti yeter.Bobo
yycolak yazdı:bir baş köşede fikonun yapması lazım.ondaki ekpmanın hepsi baş köşelik.yakında kendisi bile olacak.Siyirdim

benimmi yoksa seninmi başköşelikSiyirdimHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:yarasın yaramasın onun asaleti yeter.Bobo

benimmi yoksa seninmi başköşelikSiyirdimHehe

konuşmayın ikinizde köşelik oldunuz artık Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bir eski sepeti konusu oluşturalım kimde ne eski makine kamış varsa atılacakları yazsın belki birilerinin birilerine yedek parça olarak yardımı olabilir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bir eski sepeti konusu oluşturalım kimde ne eski makine kamış varsa atılacakları yazsın belki birilerinin birilerine yedek parça olarak yardımı olabilir.

yada antika olacak şekilde toplanabilir ama kesinlikle kullanılmayacak durumda atıl olan sadece görüntü olsun diye aslında fenada olmaz hani Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:yada antika olacak şekilde toplanabilir ama kesinlikle kullanılmayacak durumda atıl olan sadece görüntü olsun diye aslında fenada olmaz hani Smile

kim nereye toplayacak abi hiç işim olmaz eskileri biriktirmek bana anlamsız geliyor birtek babamın hatırası takımları saklarım o kadar Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:kim nereye toplayacak abi hiç işim olmaz eskileri biriktirmek bana anlamsız geliyor birtek babamın hatırası takımları saklarım o kadar Seerf

senin oğlunda hatıra olarak saklamak isterse ne olacak nihatcım.Hi
Bul
yycolak yazdı:senin oğlunda hatıra olarak saklamak isterse ne olacak nihatcım.Hi

bende malzeme çok abi isterse saklasın GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim ilk makinemi rastgele balıkçılıktan almıştım shakespeare marka güzel bir makineydi ve hala daha biryerlerde durur,sonrasında aynı markadan 2 makine daha aldım onlarda duruyor bu siteyle tanışmamdan sonra okuma ve sonrasındada shimanolarla tanıştım.şimdiki aklım olsaydı 3 sene evvel okuma marka ve şimdiki okuma marka makineler yerine tek bir shimano alırdım.
kamil abi tatlısudan anlamam ama o koca yayınları o makineyle çektiysen o makineyi iyi saklaman lazım en azından kopyasıda olsa torunlar görmeli GulumseSeerf

Ben de 20 sene önce aldığım shakespeare marka makinemi hala kullanırım (adada çapari avlarımda) Alkis Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi