Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dev Dalgalar
LeVrEkCi yazdı:buda benim eski tekneyle yakalandığım minik dalgalar Gulumse
[gvideo]-7087991812827925607&hl[/gvideo]

Lodostamı kaldın. Ben bu fiberlere pek güvenemiyorum. Senki her an ters donecek gibi geliyor.
Bul
Allah Allah Siyirdim arkadaşlar niye kıskanıyorsunuzki benim ölmeden önce yapacağım 2-3 şeyden biride budur ve bi şekilde yapacam Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
nihatkr yazdı:Lodostamı kaldın. Ben bu fiberlere pek güvenemiyorum. Senki her an ters donecek gibi geliyor.

Yok be abi, dönmüyor, ben deli gibi giderim fiberle, hiçbişey olmuyor Smile sadece tam yol giderken rüzgarla viyayı arkadan alınca teknenin burnu sapıtıyo, suya dalacakmış gibi oluyo, öyle olunca da hafif gaz kesip dengeliyosun Smile
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Allah Allah Siyirdim arkadaşlar niye kıskanıyorsunuzki benim ölmeden önce yapacağım 2-3 şeyden biride budur ve bi şekilde yapacam Seerf

Tamam sen 3-4 gün önceden müzsaitim de ben gemi ayarlayacam sana. Söz. (Kaç gün müsait olduğunuda deki ona göder gemi seferine bakalım)
Bul
xfisher yazdı:Yok be abi, dönmüyor, ben deli gibi giderim fiberle, hiçbişey olmuyor Smile sadece tam yol giderken rüzgarla viyayı arkadan alınca teknenin burnu sapıtıyo, suya dalacakmış gibi oluyo, öyle olunca da hafif gaz kesip dengeliyosun Smile

aynen öyle,dalgaya karşı gitmekten korkmamda dalgayla aynı yönde gitmek çok sakat valla gaz kesmezsen ne oldugunu anlamadan batabilir insan. yoksa senelerdir fiberle hiç sıkıntı yaşamadım.
Bul
muhteşem dalgalar.izlerken bile korkutuyor.o fenerlerin bekçileri yokmu acaba.Hi
Bul
Nefes kesen görüntülerSiyirdimpaylaşım için teşekkürler Nihat.
Bornova - izmir
Bul
Allah muhafazaAffet..icinde olmak istemezdim..Nayirolamaz
paylasim icin tesekkurler NihatSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Nefes kesen görüntülerSiyirdimpaylaşım için teşekkürler Nihat.

Evet orhan abi bencede müthiş görüntüler. İyi seyirler

Albatros-gr yazdı:Allah muhafazaAffet..icinde olmak istemezdim..Nayirolamaz
paylasim icin tesekkurler NihatSeerf

İyi seyirler.
Bul
odalgalar adamı yutar ben vidioyu seyrederken korktum içindekiler neyapmıştır bılemem
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi