Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulun Levrekleri
SerenaY66 yazdı:kuşadası özellikle merkez kıyıdan verimsiz bir yer.Oradaki balıkçıların ağzını aradım yok.Ben hiç öyle büyük balık tutan çeken duymadım.Populasyon azaldımı.Yoksa büyük yolcu gemileri balığı dağıtıyor mu bilemiyorum.
Hiç olmazsa şu bir gerçek ki balık tutmanın yaşı yok.Yani ihtiyarlamak balıkçıya göre değil.İş bizden geçmiş demek yanlış.Fotoğraflardaki balık kanıttır.tebrik ederim.rastgele.

Sevgili ilker yorumun ve değerlendirmen için teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
Salih Reis yazdı:Burak abicim sende bu yakışıklılık olduktan sonra sen daha ne levrekler kandırırsınAlkisAlkis

güzel paylaşımınız için de teşekkür ederim. daha niceleri rastgele Seerf

Salihcim iltifatın için teşekkür ederim.Daha iyilerinin oltandan eksik olmaması dileklerimle selam ve sevgiler.
Bul
lionast yazdı:Tebrikler güzel bir av olmuş Allah bizlerede nasip eder inşallah

Teşekkür ederim.Daha iyileri nasibiniz olsun.Sevgilerimle.
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Burak abi.Vallahi ne diyebilirim ki.Harika olmuş inan.İstanbulda da varmış demekki bunlardan.AlkisSeerf

Sevgili Ufuk teşekkür ederim.Devamlı peşinden koşturur ve kovalarsan İstanbulda da levrek tutmak mümkün oluyor.Selam ve sevgiler.
Bul
abi çok güzel avlar yapıyorsunuz..bizede tutturun şu levrekleri..valla levrek tutamıyorum diye dalga geçiyor bazı arkadaşlar..bir güzellik yapsanız çok sevinirim..hepsiinin tuttuğundan daha büyüğünü tutmalıyımki bana laf edemesinler..çok tebrikler abicim saygılar..rastgele..
Seerf
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Yalçıncım teşekkür ederim.Ben de görüşmek isterim diye sana cevap yazmıştım.Herhalde dikkatinden kaçtı.Önümüzdeki yıl kısmet olursa haberleşir görüşürüz.Sevgilerimle.

Bak şimdi üzüldüm Burak abicim..Keşke özelden yazsaydın.Seneye Allah ömür verirse mutlaka görüşelim.76
Bul
Burak bey,Kuşadasında sizi üzen levrekler İstanbulda yüzünüzü güldürecek inşallah,bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Burak abicim ellerine sağlık kandırmışsın levreği süper olmuş Alkis Alkis
Bul
Burak abi güzel anlatın ve paylaşım için teşekkürler. Daha irilerine rast gele .. Bu arada bizden genç duruyorsun abi...Daha ne levrekler avlarsın kim bilir..Abi izmire yolun düşerse beraber avlanmaya beklerim.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
cilingoz yazdı:burak abi çok güzel levrekler almışsınız tebrikler afiyet olsun devamıda olur inşallah.

Sevgili Selim teşekkür ederim.Daha iyilerinin oltana gelmesi dileklerimle selam ve sevgiler.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi