Yorumları: 612
Konuları: 22
SerenaY66 yazdı:kuşadası özellikle merkez kıyıdan verimsiz bir yer.Oradaki balıkçıların ağzını aradım yok.Ben hiç öyle büyük balık tutan çeken duymadım.Populasyon azaldımı.Yoksa büyük yolcu gemileri balığı dağıtıyor mu bilemiyorum.
Hiç olmazsa şu bir gerçek ki balık tutmanın yaşı yok.Yani ihtiyarlamak balıkçıya göre değil.İş bizden geçmiş demek yanlış.Fotoğraflardaki balık kanıttır.tebrik ederim.rastgele.
Sevgili ilker yorumun ve değerlendirmen için teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
lionast yazdı:Tebrikler güzel bir av olmuş Allah bizlerede nasip eder inşallah
Teşekkür ederim.Daha iyileri nasibiniz olsun.Sevgilerimle.
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Burak abi.Vallahi ne diyebilirim ki.Harika olmuş inan.İstanbulda da varmış demekki bunlardan.

Sevgili Ufuk teşekkür ederim.Devamlı peşinden koşturur ve kovalarsan İstanbulda da levrek tutmak mümkün oluyor.Selam ve sevgiler.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi çok güzel avlar yapıyorsunuz..bizede tutturun şu levrekleri..valla levrek tutamıyorum diye dalga geçiyor bazı arkadaşlar..bir güzellik yapsanız çok sevinirim..hepsiinin tuttuğundan daha büyüğünü tutmalıyımki bana laf edemesinler..çok tebrikler abicim saygılar..rastgele..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Burak Karadeniz yazdı:Yalçıncım teşekkür ederim.Ben de görüşmek isterim diye sana cevap yazmıştım.Herhalde dikkatinden kaçtı.Önümüzdeki yıl kısmet olursa haberleşir görüşürüz.Sevgilerimle.
Bak şimdi üzüldüm Burak abicim..Keşke özelden yazsaydın.Seneye Allah ömür verirse mutlaka görüşelim.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Burak bey,Kuşadasında sizi üzen levrekler İstanbulda yüzünüzü güldürecek inşallah,bereketli afiyet olsun
Bornova - izmir
Yorumları: 593
Konuları: 19
Burak abicim ellerine sağlık kandırmışsın levreği süper olmuş
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Burak abi güzel anlatın ve paylaşım için teşekkürler. Daha irilerine rast gele .. Bu arada bizden genç duruyorsun abi...Daha ne levrekler avlarsın kim bilir..Abi izmire yolun düşerse beraber avlanmaya beklerim.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cilingoz yazdı:burak abi çok güzel levrekler almışsınız tebrikler afiyet olsun devamıda olur inşallah.
Sevgili Selim teşekkür ederim.Daha iyilerinin oltana gelmesi dileklerimle selam ve sevgiler.