Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kasna avlarım
Dr.Güner yazdı:tebrikler Muammer bey,ayrıca paylaşım için teşekkürler,tatlısu sahtelerini hep merak etmişimdirAlkis
Güner bey ilgi ve alakanıza teşekkür ederim özellikle arıyı ve kurbayı tavsiye ederim yeterki avlandığınız merada balık olsun rastgelsin.
Albatros-gr yazdı:Muhammer abi..doganin icinde yaptiginiz bu guzel avlara imreniyorum..Alkis
bu arada baliklar da cok guzel afiyetle
daha da bollarina rastgele
Teşekkürler faruk kardeşim inş gönlündeki avlarla buluşursun rastgelsin.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
kefal avını bende severim. yemesini beğenmesemde avı zevklidir..tavuk ciğerinede hiç dayanamaz.şamandıralı olta ile güzel avı olur..tabiiki senin avın usta işi olmuş.. tebrikler abicim...AlkisAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:kefal avını bende severim. yemesini beğenmesemde avı zevklidir..tavuk ciğerinede hiç dayanamaz.şamandıralı olta ile güzel avı olur..tabiiki senin avın usta işi olmuş.. tebrikler abicim...AlkisAlkisAlkis

Ciğer de çabuk düşüyor kancadan.Bir ara hamsi bile takmıştık Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
araphüso26 yazdı:kefal avını bende severim. yemesini beğenmesemde avı zevklidir..tavuk ciğerinede hiç dayanamaz.şamandıralı olta ile güzel avı olur..tabiiki senin avın usta işi olmuş.. tebrikler abicim...AlkisAlkisAlkis
Sağolasın hüseyincim bende severin mantarın batmasını ama bu sahteleride denemeni isterim bilhassa kurbayı ve arıyı yemle ugraşma sorunun olmuyor ve
balıklar irileşiveriyor sahtelerin hepside bilyalı rasgelsin.Gulumse
ufuktan26 yazdı:Ciğer de çabuk düşüyor kancadan.Bir ara hamsi bile takmıştık Smile
ufuk hocam sizede aynı şeyleri öneriyorum memnun kalacaksınız .Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
üstadım at çekle tatlı sukefalı avıda bir başka oluyor güzel bir av günü geçirmişsin balıklarda harika Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:üstadım at çekle tatlı sukefalı avıda bir başka oluyor güzel bir av günü geçirmişsin balıklarda harika Alkis
Teşekkürler kamil kardeşim daha güzel avların sizlerin olması dileklerimle rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer41 yazdı:Sağolasın hüseyincim bende severin mantarın batmasını ama bu sahteleride denemeni isterim bilhassa kurbayı ve arıyı yemle ugraşma sorunun olmuyor ve
balıklar irileşiveriyor sahtelerin hepside bilyalı rasgelsin.Gulumse

ufuk hocam sizede aynı şeyleri öneriyorum memnun kalacaksınız .Gulumse

Teşekkürler Muhammer abi.Ben at çeki severim zaten.Mepsle yakaladım ama bu böcekleri denememiştim.Aslında epeydir aklımda da sende görünce şüphe kalmadı.İlk fırsatta inşallah deneyeceğim Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
sizin için herşey güzel olmuş elinize sağlık
Bul
hemşerim tebrik ederim güzel bi av olmuş afiyet olsun.rast gele.Alkis
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
efese yazdı:sizin için herşey güzel olmuş elinize sağlık
Sağolun nadir kardeşim.Gulumse
drasty41 yazdı:hemşerim tebrik ederim güzel bi av olmuş afiyet olsun.rast gele.Alkis
teşekkür ederim recep kardeşim sizlerede rastgele.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gecen seneki avlarim Cihan Deniz 4 825 19-02-2016, 00:20
Son Yorum: Cihan Deniz
  2009 yılı avlarım.. ANTALYALI07 25 4,616 09-12-2009, 00:32
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi