Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk pazar....
ercan abinin daha büyük düşünmek lazım yazısına bende şöyle cevap verdim yalçın abi
LeVrEkCi yazdı:levrekci,kamil ılıpınar,albatros,mariner...daha büyük düşünmek lazım aslında Gulumse2 gün kaçmak için heryolu denerim bu sefer sizleri orada görmeyi çok istiyorum yalçın abi.
de yani tarih bayrama denk gelecek demedinki Siyirdimyani istanbul izmir bu abi elimden geleni yapayımda daha kafadan bayramada gün alınmazki Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:ercan abinin daha büyük düşünmek lazım yazısına bende şöyle cevap verdim yalçın abi

de yani tarih bayrama denk gelecek demedinki Siyirdimyani istanbul izmir bu abi elimden geleni yapayımda daha kafadan bayramada gün alınmazki Siyirdim

Bak bu önemli bayramdan sonra derken hemen onaylarsın seninde katkılarınla ayın 4'ü mü,11'i mi.....İkisinide açık bıraktım tekne için.Gerek müsaitlik gerekse hava durumu bakımından değerlendirilebilir.
Bul
yalçın abi ben bir hafta sonu çalışıyorum bir hafta sonu tatilim 4 ü tatilim ama bayram 11 i çalışıyorum ama zaten bana uydurmanız zor abi siz yapın planınızı bana uyarsa gelirim dedim sonradan murat bi organizasyon daha yapacak en azından benim tatil olan haftama denk getirecek uyarsa gelmeye çalışacagım,ben kesin söz veremem bu imkansız siz bakın keyfinize.
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi ben bir hafta sonu çalışıyorum bir hafta sonu tatilim 4 ü tatilim ama bayram 11 i çalışıyorum ama zaten bana uydurmanız zor abi siz yapın planınızı bana uyarsa gelirim dedim sonradan murat bi organizasyon daha yapacak en azından benim tatil olan haftama denk getirecek uyarsa gelmeye çalışacagım,ben kesin söz veremem bu imkansız siz bakın keyfinize.

Eh ne diyelim.Snifsinf
Bul
Hayırlı olsun.İyi eğlenceler,bol muhabbetler AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Hayırlı olsun.İyi eğlenceler,bol muhabbetler AlkisGulumse

Gelmiyormusun Hocam.HiWink
Bul
yycolak yazdı:Gelmiyormusun Hocam.HiWink

Daha çok var ama gelmem zor gibi görünüyor.Nasip diyelim..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Daha çok var ama gelmem zor gibi görünüyor.Nasip diyelim..

Umutla bekleyeceğim hocam.
Bul
hayırlı olsun nasip diyelimAlkisGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yycolak yazdı:[quote=murki]

Herkes için hazır Muratcım.Sende gelsene.Smile
Liste işini yönetime bırakmıştık.Haber bekliyoruz.Mahcup
Benim ayarım belli olmaz, tek ayakla 15 gün İzmiri gezdik, şimdi alçıda yok, ama fizik tedaviye giriyorum her gün. yinede kısmet.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11 Eylül pazar. yycolak 59 7,769 09-09-2011, 16:18
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi