Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
P2 - 13 Ağustos 2011, Cumartesi
ALTAYLI yazdı:Serkan tam ortaya karışık derler ya aynen öyle olmuş kardeşim. Gözümüz gönlümüz açıldı helallerin var.AlkisAlkisTebrikler afiyet olsun76

Teşekkürler Ercan abi..
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Albatros-gr yazdı:ahhh Imaret ahhhSnifsinf
benim meralar oralarda..Gulumse
maffoluyorum..sariyerde..at -topla paragati..yemli kancalarHadiordan
helal olsun Serkan..benim icinde atin ..toplayin sargoslari..
cok guzel balik almissiniz..afiyetle
daha da bollarina..rastgele

Saol abi, çok keyifliydi hakikaten. Şu ana kadar belki de en bereketli taş paragatı oldu diyebilirim. En azından sargos açısından bu böyle. Abi bir dahakine bir paragat senin için atılacak ...
Bul
süper,süper,süper çok harika balıklar...manzara güzel,balıkçılık güzel..çok teşekkür ediyorum bu görüntüleri bizimle paylaştığın için...daha nice bol balıklı avlara ..saygılar.rastgele..Alkis
Seerf
Bul
SerenaY66 yazdı:serkan tebrikler.Şu paragat olayı çok zahmetli olmalı.Faruk abi geçen gün fotoğraflarını gösterdi.Misina yığınından başka bir şey değil.Zahmeti çok olunca balıkta bazen tavan yapıyor.rastgele.

Teşekkürler İlker, evet zahmeti çok, işin dikeni. Ama her zaman bu kadar da bereketli olmuyor .

hasansenturk72 yazdı:Berketli olmuş bizde denizde balık kalmadı diyoruz meğer Serkan icabına bakmış Gulumse Alkis Alkis

O kadar da değil be abi, sizlere de rastgele.

Uzun_ahmet yazdı:Serkanım resimlerde balıklarda süper, ellerinize sağlık afiyetler olsun..AlkisAlkis

Saoalsın Ahmet abi.

LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun serkan,gerçekten bereketli oralar,rastgele Alkis

Teşekkürler Nihat, diğer meralardaki balıksızlıktan bu meraya daha yeni başladık, haikakten böyle mi göreceğiz. Raporlarım yine.

yycolak yazdı:Helal olsun Serkancım bereketli olsun hep olsun.Afiyetle.Alkis

Teşekkürler Yalçın abi.

kayit yazdı:Tebrikler,çok güzel balıkalr almışsınız.

Teşkkürler ...

bucalıfikret yazdı:serkan eline emeğine sağlık rast gele.AlkisAlkisAlkis

Saol Fikret abi.
Bul
yalova tatar yazdı:serkan bereketli olsun iftarlık değil ramazanlık olmuş artık toplu iftar edersiniz

Teşekkürler Erden abi, sizlere de rastgele...

ufuktan26 yazdı:Çok güzel Serkan İmaretten raporlar gelmeye başladı.Çeşit olmuş ne güzel

Saol Ufuk hocam, çeşitimiz bol çok şükür. Sizlere de rastgele.

orhanekmekci yazdı:Buralardada yemlide hala hareket başlamadı,maşallah parakat egenin tüm çeşitini toplamış.Bereketli afiyet olsun SerkanGulumse

Teşekkürler abi, bence yemli eylülda başlar artık. Evet çeşit çok, çok şükür.

Zıpkıncı yazdı:Böyle güzel raporları görünce içimiz açılıyor doğrusu...Bereketi bol olsun...

Teşekkürler...

tahsinmersin yazdı:serkan kardeş ellerine sağlık.çok güzel sargozlar var.
iyi bir av olmuş.
afiyetler olsun.

Teşekkürler Tahsin abi, Evet çok güzel sargozlar aldık. Sizlere de rastgele...

murki yazdı:Tebrikler, ayrıca teşekkürler, sayenizde gözümüz gönlümüz açıldı. afiyet bal olsun.

Çok teşekkür ederim.

HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun serkan gözümüz gönlümüz açıldı.Alkis

Teşekkürler Haşim abi...

Dr.Güner yazdı:Tebrikler kardeşim,taşlıktan hakkını almışsın,ellerine sağlıkAlkisAlkisAlkis

Teşekkürler Güner abi, bu sene sizlerde baya balıkçılık yapma fırsatı bulmuşsunuz. Bu sene biz pek mırmırcılık yapamadık...

cilingoz yazdı:serkancım çok güzel av olmuş ellerine sağlık sanki kendim tutmuş gibi oldum afiyet olsun kardeşim.

Teşekkür eerim Selim abi, sizlere rastgele...

araphüso26 yazdı:manzara ve balıklar harika karagözler göz kamaştırıyor...ustalık böyle bir şey olsa gerek..AlkisAlkis.bazısının pareketesi boş çıkıyor..pardon bir adet melanur çıkmıştı galibaSiyirdim

Teşekkürler Hüseyin abi, buralara daha göz atmamış anlaşılan Gulumse ...
Bul
bereketli olsun valla her şey harika gözüküyor.
Bul
oh oh oh maşallah maşallah süper av sargozlar şahane. tebrikler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
fotokopici yazdı:bereketli olsun valla her şey harika gözüküyor.

Teşekkürler Erol abi. Sizlere de rastgele.

bucalı yazdı:oh oh oh maşallah maşallah süper av sargozlar şahane. tebrikler.

Saol Barış. Sizlere de rastgele...
Bul
BALIK and OZAN yazdı:süper,süper,süper çok harika balıklar...manzara güzel,balıkçılık güzel..çok teşekkür ediyorum bu görüntüleri bizimle paylaştığın için...daha nice bol balıklı avlara ..saygılar.rastgele..Alkis

Teşekkürler Ozan, sizlere de rastgele. Fotoğraf hakkındaki yorumların için de ayrıca teşekkürler ...
Bul
serkan abi sargoslar harika bu hafta gercekten show yapmissin ellerine saglik afiyet olsun.mesede bu hafta herkez hava aldiSiyirdim,dolunaydan dolayi balik yok dedik ama yanilmisiz.
[COLOR="Blue"]Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır.
[/COLOR]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,593 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  Kızıldamlar 24 Ağustos balığı yaser2sultan 24 3,321 04-09-2014, 09:27
Son Yorum: yaser2sultan
  24 ağustos trofe turnasi 87cm 4.250 gr. kovboy 8 1,335 27-08-2014, 00:57
Son Yorum: rusan
  24-25 Ağustos 2013 - '' Çift Çapa -1 '' Avlağında Sargoz Rasitali... Sargoz35 9 2,336 03-09-2013, 21:58
Son Yorum: YaKaMoZ
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,776 06-05-2013, 08:39
Son Yorum: ANTALYALI07
  Cumartesi Eşkina Avı nihatkr 32 4,418 17-04-2013, 13:43
Son Yorum: bahriyeli
  Palamutlar ..............23 Şubat Cumartesi 2013 Sivrice. Torik Orhanbaba 12 1,996 25-02-2013, 19:06
Son Yorum: fish or die
  Dostlarla Cumartesi Keyfi :) xfisher 25 2,914 31-01-2013, 10:42
Son Yorum: xfisher
  cumartesi sirti bereketi makineci 48 4,905 13-09-2012, 00:25
Son Yorum: bucalıfikret
  25 Ağustos Beykoz-Eminönü kzltp 13 2,457 28-08-2012, 12:08
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi