Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
içtentakma dizel motor
Desene sesine hastayım diye, hakikatende içten takmalar çok ses yapar sen senede bir ay cigoya bineceksin değmez be reisim, yinede sen bilirsin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Desene sesine hastayım diye, hakikatende içten takmalar çok ses yapar sen senede bir ay cigoya bineceksin değmez be reisim, yinede sen bilirsin..

uzunum dizel benzine göre ekonomik ...
Bul
bucalıfikret yazdı:uzunum dizel benzine göre ekonomik ...

Ya orası öylede devamlı tekne üzerinde olsan tamam ama senede bir ay için değmez, hem dizelin bakımı daha ağırdır o yüzden..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fikret abi 6 hp 4 zamanlı motor dizelden inan daha ekonomik yaww kullananlara sor anlatsın bana inanmıyorsan,30 gün sabahtan akşama kadar hergün çalıştırsan 4 depo benzin yersin oda 48 lt yapar 200 tl para yakarsın ki hergün ful zaten balıkçılık yapamazsın..dizelin uğraşmasıyla 3 gün tatilinden olursun demedi deme Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi 6 hp 4 zamanlı motor dizelden inan daha ekonomik yaww kullananlara sor anlatsın bana inanmıyorsan,30 gün sabahtan akşama kadar hergün çalıştırsan 4 depo benzin yersin oda 48 lt yapar 200 tl para yakarsın ki hergün ful zaten balıkçılık yapamazsın..dizelin uğraşmasıyla 3 gün tatilinden olursun demedi deme Gulumse

nihat düşündüm dediğingibi bir ay için değmez 6 hp 4 zamanlı bakayım.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat düşündüm dediğingibi bir ay için değmez 6 hp 4 zamanlı bakayım.Alkis

Sanki mülteci taşıyacak.Neyine yetmiyor kıçtan takma.Hadiordan
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi 6 hp 4 zamanlı mercury ile 12 lt benzini koyuyorum dön dolaş bitiremiyorum 4 zamanlı ufak motorlar çok ekonomikler,mesela bizde 9.9 da vardı 6 da 9.9 4 zamanlı bile 6 ya göre baya fazla yakıyordu.haa olursun prof balıkçı hergün denizde olursun o zaman başka işte.araba misali yılda 20000 km yaparsan dizel alacaksın 10000 yapıyorsan hiç gerek yok Gulumseyinede sen bilirsin tabii,nacizane fikrimi paylaştım.Gulumse
Aynen katılıyorum. Pancarın sesi davul gibidir uzaktan iyi yakından şişiriyorrrr76
Bul
ALTAYLI yazdı:Aynen katılıyorum. Pancarın sesi davul gibidir uzaktan iyi yakından şişiriyorrrr76

Hem de ne şişirmek.Tekneden inince bile kulağında çınlar hala.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar nasip olursa içten takma motor alacağım fiatı uygun dizel oluşu güzel motor hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

ürün puanı :
Kama KM 178F - 5,5 HP Dizel İpli motor

Ürün Fiyatı 743,75 TL + KDV
KDV Dahil 877,63 TL
Döviz kuru 1.75 TL Malzememarket.com Kamabyreis KM 178F - 5,5 HP Dizel İpli motor - Diesel Motor

Fikret abicim hayırlısı olsun,

yetkili satıcısı 1. San.Sitesisinde Mustafa Miri tel 4337970
sadece ipli 830 TL. KDV dahil
ipli ve marşlı + şarjlı 980 TL. KDV dahil

10 hp. olanı ise marşlı şajlı KDV dahil 1000 TL.

ilave olarak
1 - egsoz
2- şaft, kovan, pervane ve işçiliği var.
yaklaşık 1000 TL. civarında tutar diye düşünüyorum.

geçenlerde teknesinden dizel motoru söken bir abimizle karşılaştım çeşme.de dizel yerine benzinli motor takmıştı.
dizel 6 HP motor + şanzıman + şaft kovan pervane 1500 TL. veririm diyordu (pazarlık eder düşürüz fiyatını yazlıkta duruyormuş) istersen telefonunu biryerlerden bulurum sıfır değil 3-4 sene kullanılmış ama sorunsuz motor.

özelden cep numaramı size bildireceğim isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.

hayırlısı olsun Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Fikret abicim hayırlısı olsun,

yetkili satıcısı 1. San.Sitesisinde Mustafa Miri tel 4337970
sadece ipli 830 TL. KDV dahil
ipli ve marşlı + şarjlı 980 TL. KDV dahil

10 hp. olanı ise marşlı şajlı KDV dahil 1000 TL.

ilave olarak
1 - egsoz
2- şaft, kovan, pervane ve işçiliği var.
yaklaşık 1000 TL. civarında tutar diye düşünüyorum.

geçenlerde teknesinden dizel motoru söken bir abimizle karşılaştım çeşme.de dizel yerine benzinli motor takmıştı.
dizel 6 HP motor + şanzıman + şaft kovan pervane 1500 TL. veririm diyordu (pazarlık eder düşürüz fiyatını yazlıkta duruyormuş) istersen telefonunu biryerlerden bulurum sıfır değil 3-4 sene kullanılmış ama sorunsuz motor.

özelden cep numaramı size bildireceğim isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.

hayırlısı olsun Gulumse

salih reis ilgilendiğin için teşekkür ederim telefonunu aldım sağol..AlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi