Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmaris selimiye tatil bitti
Tatilin keyfini sende iyi çıkartmışsın maşallah fikoAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
[quote=tedirgin SaZaN]manzaralar,balıklar ,sofralar ,tatil... alayı süper be abi, ne denirki,,paylaştığın için teşekkürler:
teşekkürler ömer sanada tatil yakışır.
[quote=yalova tatar]harikasın be kardeşlik valla tatili sen yapmışsın yaşıkır kardeşim Alkis resimlerden de tatilin hakkını vermişsin.AlkisAffet iyi balıkçılar seni kovalamadı :
eyvallah tatarım balıkcılar bana soruyor merayı 7 yıldır gidiyorum onlardan biri oldum sağ olsunlar beni seviyorlar.
bahadır Sarıca;347784]Tebrikler Fikret abim,
Allah içine sindirsin. Tatil sana gelmiş maaşallah.Alkis
Hem tatil, hem balık keyfi. Pembeler harika.
Arada birde lahos gördüm gibi. Kum lahosu harika olur.
Balıkları da mundar etmemişsin. Afiyetle.Seerf
PAylaşım için teşekkürler. Herdaim rastgelsin...:alkis
sağol bahadır bu sene tatilin belini kırdım çok güzel geçti tatilim
[quote=Lakerda]Bu raporda beni en çok Selimiye fotoları etkiledi desem yalan olmaz,gitmeyeli 5 yıl oldu.Bayağı özledim oraları.Bir ara niyetlendik seni arayıp yer soracaktım ama aksilik çıktı.Bu sene kısmet değilmiş.İnşallah seneye.
Güzel avlar da yapmışsın her şey çok güzel bereketli olsun..:alkis

mehmet abi pansiyon ve apart'ı olan arkadaşlarım var yardımcı olurlar nezaman gidersen alo de yeter denize sıfır ...
Bul
orhanekmekci yazdı:Tatilin keyfini sende iyi çıkartmışsın maşallah fikoAlkisbereketli afiyet olsunSeerf

eyvallah orhan baba motor ulunca başka oluyor sandalın keyfi istediğin meraya gidebiliyorsun.Seerf
Bul
fikretim tatilde hiç boş durmamışsın
çok çalışmış balıgı kırmışsın resmen
gözlerimiz bayram etti afiyet olsun.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
fikret abi gerçekten 1 ay nasıl geçmiş diyorsun değil mi?Ama göründüğü kadarı ile tatilin çok güzel geçmiş.Ocak hiç sönmemiş.Tavalar hiç boş durmamış.Çifter çifter ocağa konmuş.gelecek yılın planlarını şimdiden yaptığına eminim.Sizin taraflarda sadece Datçayı bilirim.Selimiyeyi inan senden dolayı biliyorum yada duydum diyelim.Görülecek yerler.İnşallah bir gün oralarıda görürüm.Alkis
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
cilingoz yazdı:fikretim tatilde hiç boş durmamışsın
çok çalışmış balıgı kırmışsın resmen
gözlerimiz bayram etti afiyet olsun.
selim abi teşekkürler.
SerenaY66 yazdı:fikret abi gerçekten 1 ay nasıl geçmiş diyorsun değil mi?Ama göründüğü kadarı ile tatilin çok güzel geçmiş.Ocak hiç sönmemiş.Tavalar hiç boş durmamış.Çifter çifter ocağa konmuş.gelecek yılın planlarını şimdiden yaptığına eminim.Sizin taraflarda sadece Datçayı bilirim.Selimiyeyi inan senden dolayı biliyorum yada duydum diyelim.Görülecek yerler.İnşallah bir gün oralarıda görürüm.Alkis

ilker nasıl geçti anlamadım seneye planlarım ilk olarak motoru değiştirecem büyük geliyor içten takma mazotlu 5.5 hp takacam mutlaka selimiye'yi görmeni isterim.Alkis
Bul
Sen de benim gibi tatilde balığı bırakmıyorsun Fikret Herşey çok güzel olmuş balık manzara resim Ellerine sağlık.Afiyet olsun tüm imkanlarını değerlendirmişsin.
Bul
inşallah fikret abi gelmek görmek ve tabikide balık tutmak isterim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
çok güzel tatil olmuş maşaallah.balık deniz rakı hepsinide doyasıya yaşamışsın anladığım kadarı ile sana daha güzel tatiller dilerim...AlkisSeerfAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Oofff abicim of. bu kadar güzellik bir arada sergilenirmi, bir de içlerinde sen varsın. Sen tamamen deşarj olmuşsun. Tebrikler, harika resimler için teşekkürler.SeerfAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 2,000 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,895 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  marmaris selimiye'den lambuka avı bucalıfikret 33 4,645 21-09-2012, 14:01
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,170 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,408 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  tatil maceram maceratorr 20 3,469 05-06-2012, 00:06
Son Yorum: makineci
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 5,195 27-08-2011, 11:47