Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Juneeight yazdı:Arkadaşlar bu güzel düşünceyi kesinlikle destekliyorum.
Birde uyarım var.Bu önemli konuyu mail yoluyla dağıttığımızda buraya üye olmayan duyarlı kişiler kısıtlama ile karşılacaklar.
Lütfen bu gibi sosyal projeler için üye olmayanlara uygulanan kısıtlamaları kaldıralım.
İnsanlar zar zor bu gibi sosyal konulara katılıyorlar,birde basit bir engel yüzünden dönüp gitmesinler.
Saygılarımla.
cüneyt abi ne gibi kısıtlama var anlamadım?üye olmayanlar konuyu görüp okuyabilirler sorun yok yani.ilginize teşekkürler.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
grenpeace e gönderdiğim yazıya cavapları:
Merhaba Nihat Bey,
Gönderdiğiniz mail elimize ulaştı; duyarlılığınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum.
Öncelikle tebliğin duyurulmasından öte biz tebliğde pekçok düzeltme istiyoruz, ama varolan yasaklar, düzenlemeler ve değişmesi gerekenler üzerinden bir program hazırlanırsa biz de bunun bir ucundan tutmaya çalışırız ancak doğrudan proje-kampanya yürütmemiz mümkün görünmüyor, çünkü eğitim ağırlıklı projelerden cok politikaların değiştirilmesi ağırlıklı projeler üretiyoruz, ve eğitim programları düzenleyebilecek bir kadromuz yok. Dilerseniz sunum yaptığımız okullar ile tanısıtırız, biz giderken bu konuda da bilgi veririz, ya da sizin hazırlayacağınız eğitim programı içinde bizden de bilgiler olur, arada gönüllülerimizden de katılım sağlayabiliriz.
Ancak takdir edersiniz ki önce nasıl bir kampanya içeriği olacagını bilmemiz gerekir.
Sevgiler
--
Emel Türker
Oceans Campaign Assistant
Greenpeace Mediterranean
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Greenpeaceden gelen cevap bence bayağı bir olumlu ama dedikleri gibi bu konuları anlatacak bir gönüllü ordusuna gereksinim kalıyor eğer tabii milli eğitim uygun görür vede uygun bir ders saati ayarlarsa..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6
Konuları: 0
nihat abi güzel düşünce katılıyorum
bekir çetin/konya
08/01/1981
arh+
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Umarım gerekli merciler bu ve buna benzer konuları gündemine alırlar.Duyarlılığın için teşekkürler Nihat.
Bornova - izmir