Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
özdere min org
Hadi arkadaşlar nerde kaldınızHi koyun şu fotoları yazın raporu.Gulumse
Siz şimdi obiçim kafayla raporda tutamazsınız herhalde.SiyirdimSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
selam izmirden yeni döndüm öyle yorgunumki acilen birkaç saat uyumam lazım başım çatlıyor öğleden sonra resimleri yüklerim arkadaşlar şimdiden izmir gurubuna teşekkürler mini gezi için çok güzel oldu yedik içtik eğlendik AlkisSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:selam izmirden yeni döndüm öyle yorgunumki acilen birkaç saat uyumam lazım başım çatlıyor öğleden sonra resimleri yüklerim arkadaşlar şimdiden izmir gurubuna teşekkürler mini gezi için çok güzel oldu yedik içtik eğlendik AlkisSeerf

Kamil reis yediğiniz içtiğiniz sizin olsun tuttuklarınızın ve eğlencenizin resimlerinden bir kaç kare bizlerede gösterin..SiyirdimSeerfWink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Süpersiniz dostlar Smile Alkis Gulumse Seerf
Bul
selam arkadaşlar güneşte yandım acılar içindeyimHi resimler birazdan gönderirim katılan arkadaşlara teşekkürler..AlkisAlkis
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:selam izmirden yeni döndüm öyle yorgunumki acilen birkaç saat uyumam lazım başım çatlıyor öğleden sonra resimleri yüklerim arkadaşlar şimdiden izmir gurubuna teşekkürler mini gezi için çok güzel oldu yedik içtik eğlendik AlkisSeerf

kamil döndüğüne sevindim bizler teşekkür ederiz ANKARA'dan geldiğin için.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar güneşte yandım acılar içindeyimHi resimler birazdan gönderirim katılan arkadaşlara teşekkürler..AlkisAlkis

Reisim hadi biraz acele edin şu resimleri çabuk koyun zaten içim gidiyor ben niye orda değildim diye Snifsinf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yuh be bişey demiyorum size. tekne organizasyonuna gelemezdim ama ... Kamil Abi ve İsmail abi gelmişler bi haber vermedinizya bravo size. ALLAH BÜYÜK.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
telefonla arar delirtirsiniz değilmi,alacağınız olsunHadiordan
Bul
bucalı yazdı:Yuh be bişey demiyorum size. tekne organizasyonuna gelemezdim ama ... Kamil Abi ve İsmail abi gelmişler bi haber vermedinizya bravo size. ALLAH BÜYÜK.

kardeş balıktasın diye aramadık.Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Özdere lambuka kayit 15 1,343 10-11-2016, 19:38
Son Yorum: orhanekmekci
  özdere fangri kayit 23 1,671 25-11-2015, 16:24
Son Yorum: kayit
  Özdere den ilk av raporum deniz aşığı 48 6,494 06-12-2009, 21:17
Son Yorum: deniz aşığı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi