Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Önemli olan site de dostlar la birlikte olmak paylaşım yapmak,güzel vakit geçirmektir benim için önemli olan bu böyle bence de daha rahat , VİP liği uygun gören dostlar a teşekkür ederim .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Uzun_ahmet yazdı:Kendilerini kutluyorum,
Gerçi modluktan VIP olmak nasıl bir duygu onuda bilmediğim için, öyle uygun görülmüş demekki..
Tekrar hayırlı olsun..
ne farkederki ahmet abi birinde yani modlukta insana daha kötü bakılıyor yetkili insan her zaman itici görünüyor ben yetkili olmasam inan samimi söylüyorum 1000 kat daha rahat olurdum..burada yani böyle bir sitede aslında yetkiliye hiç ihtiyaç ta yok arada sırada çıkan olaylara müdahale haricinde stresten başka bişey değil..
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
LeVrEkCi yazdı:ne farkederki ahmet abi birinde yani modlukta insana daha kötü bakılıyor yetkili insan her zaman itici görünüyor ben yetkili olmasam inan samimi söylüyorum 1000 kat daha rahat olurdum..burada yani böyle bir sitede aslında yetkiliye hiç ihtiyaç ta yok arada sırada çıkan olaylara müdahale haricinde stresten başka bişey değil..![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
aynen sırf stres..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:ne farkederki ahmet abi birinde yani modlukta insana daha kötü bakılıyor yetkili insan her zaman itici görünüyor ben yetkili olmasam inan samimi söylüyorum 1000 kat daha rahat olurdum..burada yani böyle bir sitede aslında yetkiliye hiç ihtiyaç ta yok arada sırada çıkan olaylara müdahale haricinde stresten başka bişey değil..![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Kötü bakma veya itici görme gibi durumlara ben karşıyım bu tür sitelerde yönetici, idareci pozisyonunda birilerinin mutlaka olması gerekir,
Mutlaka yönetici ve idareci olmanla birlikte sorumlulukta artar o yüzden mutlaka zordur aynı zamanda devamlı takip gerektirir bu pozisyonda olan arkadaşlara allah kolaylıklar versin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Kötü bakma veya itici görme gibi durumlara ben karşıyım bu tür sitelerde yönetici, idareci pozisyonunda birilerinin mutlaka olması gerekir,
Mutlaka yönetici ve idareci olmanla birlikte sorumlulukta artar o yüzden mutlaka zordur aynı zamanda devamlı takip gerektirir bu pozisyonda olan arkadaşlara allah kolaylıklar versin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
çalışan insanların üstüne dahada fazla yük biner,çalışkanları bu yüzden vip yapmıyacaksınız.illa vip olucaksa MOD_VİP olsunlar
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
.
hayırlı olsun, canım arkadaşlar.
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
kardeşlerimi kutlarım hayırlı olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
hayırlısı olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hayırlı olsun.zaten onlar bizim gönlümüzün vip leriydi.şimdi tescillenmiş oldu.iyiki varsınız.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Tüm dostlara teşekkürler.
Hepimiz, hepimiz için zaten özeliz. Bunlar güzel hoşluklar.
Tekrar teşekkürler...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...