29-04-2011, 18:02
doktor yazdı:Çok güzel bi paylaşım Burak abi resimlerlede çok açıklayıcı olmuş eline emeğine sağlık sygılar.
Sevgili Eren beyendiğine sevindim.Selam ve sevgiler.
Bırakma Olta Takımları
|
29-04-2011, 18:02
doktor yazdı:Çok güzel bi paylaşım Burak abi resimlerlede çok açıklayıcı olmuş eline emeğine sağlık sygılar. Sevgili Eren beyendiğine sevindim.Selam ve sevgiler.
29-04-2011, 18:03
efese yazdı:Burak bey elinize ve emeğinize sağlık ,çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız Nadir Bey teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.
29-04-2011, 18:06
tahsinmersin yazdı:Burak abi,hem anlatımın ,hemde görselin ansiklopedilik olmuş,ellerine sağlık,emeklerin içinde sağol ,varol. Sevgili Tahsin gerekli açıklamayı Mehmet Bey yapmış sağ olsun.Selam ve sevgiler.
29-04-2011, 18:07
cilingoz yazdı:emeğine sağlık çok güzel anlatmışsın teşekkürler. Ben de katılımınız için teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.
29-04-2011, 18:08
Lakerda yazdı:Tahsin konuyu dikkatle okursan bu takım derinliği 1, 1.5 m.yi geçmeyen sığ sularda; denize girilerek elle serildiği belirtilmekte.(Gezer kurşunlar birbirinden 2 kulaç açık kalacak şekilde) Dolayısıyla kamışla atılan bir takım değil.İki gezer kurşunun esprisi canlı yemin bulunduğu kösteğin ana bedene sarılmamasını sağlaması.. Mehmet Bey konuya yaptığınız katkı için teşekkür ederim.Selam,sevgi ve saygılar.
08-06-2011, 10:10
bu sığ su bırakmalarında dibin kayalıklı oldugu ortamlarda bırakma yapıldıgında canlı yem kayalara falan saklanmazmı acaba ? yada oltayı bi yerlere takmazmı ? ben yazın çeşme alaçatıdan avlanıcamda 1-2 hafta iiçinde bizim oralar kayalık biraz...
08-06-2011, 13:16
Burak abi, anlatım için teşekkürler. Bunlara bakarak iki takım hazırlıyorum. Bu haftasonu inşallah tuzladan balık tutmayı planlıyorum
![]() Ellerinize sağlık.
12-06-2011, 17:58
abraxsaz yazdı:bu sığ su bırakmalarında dibin kayalıklı oldugu ortamlarda bırakma yapıldıgında canlı yem kayalara falan saklanmazmı acaba ? yada oltayı bi yerlere takmazmı ? ben yazın çeşme alaçatıdan avlanıcamda 1-2 hafta iiçinde bizim oralar kayalık biraz... Şayet 1,5-2 metre gibi sığ suda bırakma yapacaksanız yemin saklanmaması ve takımın takılmaması için derin su bırakma takımının ana bedenini ve canlı yem bedenini daha kısa tutarak sığ suya uygun hale getirerek bırakma yapabilirsiniz.
12-06-2011, 17:59
nihatkr yazdı:Burak abi, anlatım için teşekkürler. Bunlara bakarak iki takım hazırlıyorum. Bu haftasonu inşallah tuzladan balık tutmayı planlıyorum Sevgili Nihat inşallah güzel balıklar yakalarsın.Buna en çok ben sevinirim.
13-06-2011, 14:18
emeğine sağlık teşekkürler.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Uzun Olta İle Lüfer Avı | Burak Karadeniz | 47 | 11,640 |
12-06-2010, 13:43 Son Yorum: cranium |