Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kASNA AVI
Hepinizin güzel mesajları için çok teşekkürler.

Kamil tırıvırı olayını güzel özetlemişsin, Türkiye nin her yerinde tırıvırı var, 81 ilin 4-5 ilinde valilikce yasaklandı, diğer illerden ses gelmedi diye biliyorum.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
tebrikler Mehmet bey,senin için güzel bir av olmuş.hemde güzel bir konuya bir daha değinilmiş oldu.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:bu arada mehmet abi güzel olmuş avınız Alkis son 25 güne giriyoruz yasak başlıyor bu arada tadını çıkarmaya bakın Seerf

Kamil biliyorsun kefal için akarsularda yasak dönem yok, boy olarakda 20 cm dir.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Mehmet abi güzel bir av günü ve doğa yürüyüşü olmuş
bu güzel avlarının devamını dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Tebrikler.Alkis
Bul
mehmet abi güzel av olmuş elinize sağlık rast gele.Alkis
Bul
Eline sağlık Mehmet abicim.Alkis
Bul
harika yerler mehmet abi en azından fotolar öyle söylüyor.. tatlısukefali dışında başka balık yokmu buralarda.harikasınız..raporu geç gördüm kusuruma bakmaSiyirdimAffet
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
mehmet abi güzel av olmuş birde cevre dostu olarak tırıvırıya hayır ( imhalar) operasyonunda gösterdigin hasasiyete teşekkür ederim.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Tebrikler Mehmet abi. Kasna yada Kepenez avını ben de çok severim.At çekle çok zevkli olur.Rastgele AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi