Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JİG ile Trofe ORFOZ (8.400 kg)
Rauf Kaptan yine çok güzel bir ava imza atmışsın.Seni can-ı günülden kutlarım.Selam ve sevgiler.
Bul
Cok teşekkür ederim Burak ustam selamlar.
faruk olmasa göremeyecektim bu avını rauf abicim.gözden kaçırmışım.yine klasik güzellikteki rauf üstat .bütün ustalığını kullanmışbalıkta,avda,havada çok güzel.eline sağlık abicim.teşekkürler.afiyetle.Alkissanada teşekkürler farukcum.Alkis
Bul
Rauf abi yine süper bir av yapmışsın ellerine sağlık. Abi son resimde ekrana bakarken sol yanında duran tekneye monte sarı borular ne için. Mahsuru yoksa tabi.
Bul
yycolak yazdı:faruk olmasa göremeyecektim bu avını rauf abicim.gözden kaçırmışım.yine klasik güzellikteki rauf üstat .bütün ustalığını kullanmışbalıkta,avda,havada çok güzel.eline sağlık abicim.teşekkürler.afiyetle.Alkissanada teşekkürler farukcum.Alkis
Teşekkürler darısı başına diyorum.

nihatkr yazdı:Rauf abi yine süper bir av yapmışsın ellerine sağlık. Abi son resimde ekrana bakarken sol yanında duran tekneye monte sarı borular ne için. Mahsuru yoksa tabi.
Teşekkürler.O sarı borular derin su cıkrığımın sehpa bölümü tamamının fotoğrafı aşağıda.Derin su avlarım ve evvelki avlarımıda seyretmek isterseniz bu linkke tıklıyabilirsiniz.http://raufkaptan.blogcu.com/
[Resim: 98941979.jpg]
yycolak yazdı:faruk olmasa göremeyecektim bu avını rauf abicim.gözden kaçırmışım.yine klasik güzellikteki rauf üstat .bütün ustalığını kullanmışbalıkta,avda,havada çok güzel.eline sağlık abicim.teşekkürler.afiyetle.Alkissanada teşekkürler farukcum.Alkis

seni seviyoruz abi yaSiyirdim yalçın abicim ya gerçekten seni seviyoruz canım abim benimSiyirdim
Bul
merttekol yazdı:seni seviyoruz abi yaSiyirdim yalçın abicim ya gerçekten seni seviyoruz canım abim benimSiyirdim

ne oldu şekerim hayırdır.bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü.Hi
Bul
Abi maşallahın var..rastgele..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Rauf bey mükemmel bir av yapmışsınız , oğlumla birlikte videonuzu seyrettik çok beğendik .güzel avlar dileğiyle
Bul
Can ARSLAN yazdı:Abi maşallahın var..rastgele..

efese yazdı:Rauf bey mükemmel bir av yapmışsınız , oğlumla birlikte videonuzu seyrettik çok beğendik .güzel avlar dileğiyle

[COLOR="Red"]Sevgili kardeşlerim teşekkürler lakin bu avım gecen Şubat 2011 tarihliGulumsebu avımdan sonra bir kac avım daha var.KUZULARLA DANS (mart ayı icindeki bir av günü) - Amatör Balıkçı
Diğerlerinede bakmak isterseniz.
Amatör balıkcı formdaki RAUF KAPTAN köşesini tıklıyabilirsiniz
Rauf Kaptan Köşesi - Amatör Balıkçı
Selamlar.[/COLOR]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24 ağustos trofe turnasi 87cm 4.250 gr. kovboy 8 1,335 27-08-2014, 00:57
Son Yorum: rusan
  bir trofe de benden maceratorr 19 2,928 04-02-2014, 01:37
Son Yorum: HastaRuH
  Albatros-gr trofe operasyonu 1 Albatros-gr 74 6,738 21-07-2012, 16:49
Son Yorum: Antepli 27