Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahadır Sarıcanın Şansına
yalova tatar yazdı:baba ben alttan gideyim sen sinaritleri yukarda alırsın kıyıdada beraber attaa yaparız olmazmı Seerf
Lafımı olur tatar yeterki gel yakalananları itinaylaSeerfgötürürüz.
Bornova - izmir
Bul
maşallah orhan abi ve tebrikler..sırtının tadı başkadır derim herzaman ve birde şöyle 7-8 kgluk trofe denk geldimi offf o balıgı kalama vere vere yavaş yavaş yorarak kepçeye almak varya büyük keyiftir..orhan abi birde benim meşhuru denesen yokmu sende benim meşhur balık canavarı eğer yoksa ilk buldugumda alıp göndereyim bi dene bakalım ne mucizeler yaratacak Gulumsebirde şu rogloular varya teneden avcılıkta müthiş iş yapıyorlar,özellikle 10,5 cm lik altı gri üstü siyah olan roglou markalar çok çok iyidirler,nacizane tavsiye ederim Seerfafiyet olsun abi levreği buğulama yap ama yazık olmasın Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah orhan abi ve tebrikler..sırtının tadı başkadır derim herzaman ve birde şöyle 7-8 kgluk trofe denk geldimi offf o balıgı kalama vere vere yavaş yavaş yorarak kepçeye almak varya büyük keyiftir..orhan abi birde benim meşhuru denesen yokmu sende benim meşhur balık canavarı eğer yoksa ilk buldugumda alıp göndereyim bi dene bakalım ne mucizeler yaratacak Gulumsebirde şu rogloular varya teneden avcılıkta müthiş iş yapıyorlar,özellikle 10,5 cm lik altı gri üstü siyah olan roglou markalar çok çok iyidirler,nacizane tavsiye ederim Seerfafiyet olsun abi levreği buğulama yap ama yazık olmasın Seerf
Roglonun bir çok çeşiti var,söylediğin 10,5 luk da dahil denemelerinide yapıyorum,senin canavarın modelini yazarsan bu hafta İzmirde bakarım.Teşekkür ederim NihatSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:bende bunu her zaman anlatmak istiyorum..sonar hakkinda
birde taslik meralari bulmak icin
inan yemin ederek soyluyorm,benim sonarda fish alarm kapali..gordugu baliga bagiriyor..gicik oluyorum..sonarda baligi gormem benim icin fazla bir sey ifade etmiyor,cunku o balik o an teknenin altinda,sen oltani atinca,veya sirti yanina gelince balik veya baliklar nerede acaba..
ha
profesyoneller,sonar ile suruyu tespit eder,ve sarar ona bir sey diyemem..
fakat amatorun sonarda balik gormesi benim icin fazla bir sey ifade etmiyor...

İşte amatörlük bu bence..Gerisi boş... Tebrikler sana Faruk abicimAlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ustam61 yazdı:Alkistebrikler orhanbaba.desene yemli işi bitti.taktınmıydı yalancıları arkana gez baba gez.hem böyle daha büyükleri yakalanıyor galiba.tam gaz devam.rastgele.AlkisSeerf
Bugünlerde bu sırtı işi sardı beniHappyyemliye gittim haramiler rahat bırakmıyor yakalamaya kalksam bolca kupes,izmarit,isparoz sırtıda gelenlerde yukarıda eh fenada sayılmazlar haniSiyirdimanlayacağın turlara devamHappyteşekkür ederim HayriSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bugünlerde bu sırtı işi sardı beniHappyyemliye gittim haramiler rahat bırakmıyor yakalamaya kalksam bolca kupes,izmarit,isparoz sırtıda gelenlerde yukarıda eh fenada sayılmazlar haniSiyirdimanlayacağın turlara devamHappyteşekkür ederim HayriSeerf
artik yanina ..
1- ufak bir radyo..
2- thermos icnde sicak cay..(havalar soguk iken)
3- arpa suyu(havalar isindiginda)
4- biraz kuru pasta..veya kuru yemis...
almanin zamani geldi Orhan abi..
veeee
sirtinin zevkini cikar...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:İşte amatörlük bu bence..Gerisi boş... Tebrikler sana Faruk abicimAlkisAlkisAlkis
tesekkurler Bahadir....Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:artik yanina ..
1- ufak bir radyo..
2- thermos icnde sicak cay..(havalar soguk iken)
3- arpa suyu(havalar isindiginda)
4- biraz kuru pasta..veya kuru yemis...
almanin zamani geldi Orhan abi..
veeee
sirtinin zevkini cikar...Seerf
Radyom denizin tuzlu havasına fazla dayanamadıHadiordantelefonunkinle idare ediyorum.Cay demişsin hoşta burada çayı içmek için yatık havayı beklemek lazım oda çok zor.Arpa suyu bak bu iyi gidiyorda soğuk havalarda sıkıntısı fazlaHappybu konuda mariner8 in çilingir sofrasına özenmemek elde değilSeerfyiyecek her daim livarda özellikle meyveGulumse sanada bol şanslar FarukGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Radyom denizin tuzlu havasına fazla dayanamadıHadiordantelefonunkinle idare ediyorum.Cay demişsin hoşta burada çayı içmek için yatık havayı beklemek lazım oda çok zor.Arpa suyu bak bu iyi gidiyorda soğuk havalarda sıkıntısı fazlaHappybu konuda mariner8 in çilingir sofrasına özenmemek elde değilSeerfyiyecek her daim livarda özellikle meyveGulumse sanada bol şanslar FarukGulumse
abi mariner`in sofrasi super..Seerf
pazar gunu yine denizin ortasinda yapti sofrayi..Alkis
Bul
Orhan abi ellerine sağlık,hem sitenin kapalı olması hemde zannedersem mevsimden dolayı böyle ortaya karışık güzel balıkları özlemiştik,afiytleAlkisSeerf (sen ve greek team olmasa zaten balık göremeyeceğiz,baksana levrekçi bile adını stavritçi diye değiştirdi,işler kesatSiyirdim)

Albatros-gr yazdı:bende bunu her zaman anlatmak istiyorum..sonar hakkinda
birde taslik meralari bulmak icin
inan yemin ederek soyluyorm,benim sonarda fish alarm kapali..gordugu baliga bagiriyor..gicik oluyorum..sonarda baligi gormem benim icin fazla bir sey ifade etmiyor,cunku o balik o an teknenin altinda,sen oltani atinca,veya sirti yanina gelince balik veya baliklar nerede acaba..
ha
profesyoneller,sonar ile suruyu tespit eder,ve sarar ona bir sey diyemem..
fakat amatorun sonarda balik gormesi benim icin fazla bir sey ifade etmiyor...
Abi Çeşme orgda açıldığımız teknede bende merak edip bakmıştım sonara kaptanın yanında,orgda mübah sayabilirmiyiz sonarıSmile,haa dediğin gibi balık alarmı açıkmıydı değilmiydi anlamam , arada ekrandan 1 yada 2 tane balık geçiyordu,sonardaki o tek balıklar balık adedinimi yoksa orada sürü olduğunumu gösterir onuda çakmıyorum,,valla deniz kenarında evim,birde idare edecek şekilde bir kayığım olması ihtimalide olmadığından sonar monar lazım gelmez bana Siyirdim(inşallah aradan sıyrılmışımdır )Happy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 4,808 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,119 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,497 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Araphüsonun şansına orhanekmekci 68 7,907 12-10-2010, 07:27
Son Yorum: yycolak
  15-12tahsin,bahadır,ramiz tahsinmersin 42 6,408 27-12-2009, 22:26