Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bağlama kütüğü harç kazığı ???
MaVrUşGiL yazdı:Vallahi alkışlıyom hepinizi AlkisAlkis seviyeli vede verimli bir tartışma olmuş.
Her ne konuda olursa olsun makul bir oranda vergi veya harç alınmalıdır,
eğerki alınmıyorsa kaçak ve rüşvet alabildiğine artar.

Asıl konumuza gelecek olursak şu soruları sormakdan kendimi alamıyorum;
1) 5-6 metrelik bir tekne ile trol çekebilirmiyim.
2) Gerekli mekanizmayı döşeyip denize elektrik vererek şoklama ile balık tutabilirmiyim.
3) Her hangi bir cihaz takıp balığı bulup 200-300 metre ağ ile balığı kaldırıp dibine kibrit suyu dökebilirmiyim.
4) Bu teknede uzun olta çapari veya yemli olta ile bölgedeki nesli tehlikeye sokabilirmiyim.

Eğerki bu soruların hepsini gerçekleştirebiliyorsam en kallavisinden vergimi ödemezsem ş....siz olayım.

Sonuç olarak arabadan tekneye, cep telefonundan maaşlı çalışanına veya emeklisine, benzin mazot alanından alkol tüketinine hepimiz evdeki kazlarız yolunmaya en müsait canlılarız okadar...!

Tek kelimeyle MÜKEMMEL AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
MaVrUşGiL yazdı:Vallahi alkışlıyom hepinizi AlkisAlkis seviyeli vede verimli bir tartışma olmuş.
Her ne konuda olursa olsun makul bir oranda vergi veya harç alınmalıdır,
eğerki alınmıyorsa kaçak ve rüşvet alabildiğine artar.

Asıl konumuza gelecek olursak şu soruları sormakdan kendimi alamıyorum;
1) 5-6 metrelik bir tekne ile trol çekebilirmiyim.
2) Gerekli mekanizmayı döşeyip denize elektrik vererek şoklama ile balık tutabilirmiyim.
3) Her hangi bir cihaz takıp balığı bulup 200-300 metre ağ ile balığı kaldırıp dibine kibrit suyu dökebilirmiyim.
4) Bu teknede uzun olta çapari veya yemli olta ile bölgedeki nesli tehlikeye sokabilirmiyim.

Eğerki bu soruların hepsini gerçekleştirebiliyorsam en kallavisinden vergimi ödemezsem ş....siz olayım.

Sonuç olarak arabadan tekneye, cep telefonundan maaşlı çalışanına veya emeklisine, benzin mazot alanından alkol tüketinine hepimiz evdeki kazlarız yolunmaya en müsait canlılarız okadar...!

Serkan kardeşim yazdıkların çok doğru, Alkis

zaten senede kaç kez balığa gidebiliyoruz,
liman parası ödüyoruz, tolinato harçlarını ödedik, teknenin bakım ve onarımı için ödenenleri zaten hiç bahsetmeyin (zehirli boya vb.) .Snifsinf

Ben bordrolu çalışanım ve elime geçmeden bir güzel vergiyi kesiyorlar, üzerine dünya kadar da vergi alıyorlar,(KDV, ÖTV, Damga, Konut, Taşıt, çevre ......)

Benim asıl üzüntüm yoluncak kaz olmaya kimsenin itirazı yok, masallah kuzu gibi yaptılar toplumu Hadiordan
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi