Anket röportaj hakkında fikriniz
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
evet... güzel bir uygulama
100.00%
27 100.00%
hayır...hiç beğenmedim
0%
0 0%
Toplam: 27 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
röportajdan memmunmuyuz
bir dahaki röportajda deneriz öz geçmişi bakalım nasıl olacak
Bul
kzltp yazdı:bir dahaki röportajda deneriz öz geçmişi bakalım nasıl olacak

Sen yaparsan güzel olur Arifcim.Alkis
Bul
yalçın abinden başlarsan ilk ve son ulur ona göre.SiyirdimBobo
Bul
LeVrEkCi yazdı:arif kendisi belirliyor yalçın abi,
bana sordu böyle bişey yapayımmı dedi bende izin verdim,kimle röportaj yapacagını ve neler soracagını kendisi belirliyor istediğine istediğini soruyor yani..16 yaşındaki kardeşimizin yerine koydum kendimi eğer ben 20 sene evvel böyle bişey yapmak isteseydim kaç kişi cevaplardı kaç kişi bana ilgi gösterrdi diye düşündüm ve sadece güldüm geçtim Gulumsezaman değişti bunu en azından bizler hissetmesekte gençler hissetsinler yolları açık olsun..ben genç arkadaşlara sonsuz destek vermekten yanayım ve büyüklere gösteremeyeceğim ayrıcalıkları onlara gösteririm çünkü onlar genç yani yönlendirilmeye yol gösterilmeye ihtiyaçları var..
değerimizi bilenler burada kalıyor peşimizden ayrılmıyor bak buna en büyük örnek rusan dır rusanın siteye girmeye başladıgı günleri hatırlıyorum kaç senedir burada ve saygısına hayranım GulumseSeerfgençlere tam destek yani.76

Tebrikler Nihat..AlkisAlkis

Kesinlikle destekliyorum..
Bul
LeVrEkCi yazdı:arif kendisi belirliyor yalçın abi,
bana sordu böyle bişey yapayımmı dedi bende izin verdim,kimle röportaj yapacagını ve neler soracagını kendisi belirliyor istediğine istediğini soruyor yani..16 yaşındaki kardeşimizin yerine koydum kendimi eğer ben 20 sene evvel böyle bişey yapmak isteseydim kaç kişi cevaplardı kaç kişi bana ilgi gösterrdi diye düşündüm ve sadece güldüm geçtim Gulumsezaman değişti bunu en azından bizler hissetmesekte gençler hissetsinler yolları açık olsun..ben genç arkadaşlara sonsuz destek vermekten yanayım ve büyüklere gösteremeyeceğim ayrıcalıkları onlara gösteririm çünkü onlar genç yani yönlendirilmeye yol gösterilmeye ihtiyaçları var..
değerimizi bilenler burada kalıyor peşimizden ayrılmıyor bak buna en büyük örnek rusan dır rusanın siteye girmeye başladıgı günleri hatırlıyorum kaç senedir burada ve saygısına hayranım GulumseSeerfgençlere tam destek yani.76

desteklerinden dolayı nihat abime teşekkür ediyorum
Bul
bucalıfikret yazdı:yalçın abinden başlarsan ilk ve son ulur ona göre.SiyirdimBobo

senden başlasın o zaman şekerim.
Bul
yycolak yazdı:senden başlasın o zaman şekerim.
senden başlarsa bizlere fırsat kalmaz o yüzden söyledim arkadaş yorulmasın diye kardeş.SiyirdimBobo
Bul
güzel uygulama devam et
Dalış Eğitmeni
Bul
Güzel bir uğraş emeğine sağlık AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
arifcim devam.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi