Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anadoludan Selam Getirdim..
Resimler paylaşım güzel Ahmet abim eline emeğine sağlık kurtzahar lar da güzelmiş AlkisAlkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Hoş geldin sevgili abicim.AlkisBals
ben biraz daha abartıp kalan fotoları anılarıyla birlikte rica edeyim lütfen.76Siyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Hoşgeldiniz Ahmet bey (Evliya Çelebi mi desek acaba ? Gulumse )

45 günlük av seyahatini birkaç resimle paylaşamazsınız herhalde..Smile

Bekliyoruz..

Mehmet Bey..

Gerçekten gezmek dünyanın en güzel şeylerinden biri..Resimleri ara rar göndemeye çalışacağım..İlginize teşekkürler..

Sevgiler..
Bul
yalova tatar yazdı:abi dicek bi kelime bulamıyorum arkadaşlar hepsinden bahsetmiş bende ne deyim ALLAH içine sindirsin gönlüne göre versin Affet paylaşım için teşekkürler. tavşanı bende esk de yicemAffet

Sevgili Erden..

Esk. Arap Hüso diye bir tanıdığım var..HappyOna git benden selam söyle halleder işini..Happyİlgine teşekkürler..

Selamlar..
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Ahmet abi gelene de, getirene de selam olsun. Detaylarını bekliyoruz.Alkis

yycolak yazdı:Hoş geldin sevgili abicim.AlkisBals
ben biraz daha abartıp kalan fotoları anılarıyla birlikte rica edeyim lütfen.76Siyirdim

Arkadaşlar...

Forumumuzun formatı dışında olduğu için av konusunda fazla derine inmiyoruz.Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum..

İlginize teşekkürler..

Sevgiler..
Bul
bucalıfikret yazdı:abi bizdende arkadaşlare selam olsun eline emeğine sağlık güzel resimleri bizlerle paylaştın rast gele ...AlkisSeerf

Teşekkürler Fikret..

Sana da rastgelsin..

Selamlar..
Bul
doktor yazdı:Resimler paylaşım güzel Ahmet abim eline emeğine sağlık kurtzahar lar da güzelmiş AlkisAlkis

Sevgili Eren..

Kurzhaarlar gerçekten muhteşem hayvanlardır.Onların bu avlarda payı çok büyüktür..

Selamlar..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi