Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekler benden takdir sizden
bucalıfikret yazdı:harun eline sağlık güzel balık almışsın afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
eyvallah fıkret reıs
Albatros-gr yazdı:Harun masallah takdir etmememk elde degil..tebriklerAlkis
guzel bir av olmus..
afiyet olsunSeerf
daha da irilerine
rastgele
tesekkurler sızınde avlarınızı takıp edıyorum masallah sızınkılerde guzel bereketlı olsun
eşref sürek yazdı:Harun dahada büyüklerinin yakalandığı bereketli avların olsun hepımızın olsun ınsallah
rastgele
efese yazdı:sürüyü toparlamışsınız afiyet olsun
yakaladığımız surunun onda bırı suru gırıp cıkıyor o anda aldın aldın buda bızım kısmetımızmıs
ALTAYLI yazdı:Tebrikler ve yine tebrikler çok güzel bir av olmuş afiyetleSeerf
tesekkurler sağolun
delicemoli yazdı:tebrikler abi av güzelmiş balıklar çok güzel daha güzel olur insallah. saygılarımla Smile
saygılar bızden elımızden geldığınce tesekkurler
darıcalı yazdı:komşum tebrikler bu sene nedense herzamanki meralar boş geçiyor demekki balıklar yeni mera keşfetti aramak gerekiyor herhalde
evet aynen katılıyorum sıze herzamankı yere olta attık balık calısmadı ya yemıni değıstıreceksın yada yerını bızde yenı yere oltamızı atınca balığı bulduk tesekkurler saygılarımla
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun harun abi bu sene yalova gerçekten balık baharı yaşıyorGulumse
evet nıhat kardesım yalnız bızım olta attığımız yere baktımkı balıkcı ağlarını bırakmıs daha oncede bızı yakalarken gormustu resmen moral bozukluğu ondan yerımızı değıstırdık ama gene balığı bulduk tesekkurler sızede rastgele
Bul
Harun usta bunlar levrek değil yaw yeme bizi şimdi sen benim inkılap gemisinin yanından aldığım levreği görmedin dimi şaka bir yana eline emeğine sağlık rastgele benim yanıma uğramaz oldun bu ara beklerimGulumse
Bul
balıklar harika bereketliolsun harun kıyıdan levreğe atabileceğimiz biryer tavsiye edebilirmisi?
Bul
bereketli olsun yine güzel av olmuş devamına rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Tebrikler HarunAlkislevrek avın keyif vermiş maşallah.Daha irilerine inşallah.Bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
seabasshunter yazdı:Harun usta bunlar levrek değil yaw yeme bizi şimdi sen benim inkılap gemisinin yanından aldığım levreği görmedin dimi şaka bir yana eline emeğine sağlık rastgele benim yanıma uğramaz oldun bu ara beklerimGulumse
eyvallah bılader en kısa zamanda yanına uğrarım hayırlı ısler bereketlı avlarGulumse

zafer77 yazdı:balıklar harika bereketliolsun harun kıyıdan levreğe atabileceğimiz biryer tavsiye edebilirmisi?
ıkıncı mendereğın ucundan sol caprazına ellı gram cıft kösteklı kayalıkla kumun bırlestığı yere at bız balıkları hep ordan alıyoruz rastgeleyınGulumse

bahriyeli yazdı:bereketli olsun yine güzel av olmuş devamına rastgeleAlkisSeerfAlkis
saol tesekkurler devamına ınsallahGulumse
orhanekmekci yazdı:Tebrikler HarunAlkislevrek avın keyif vermiş maşallah.Daha irilerine inşallah.Bereketli afiyet olsunSeerf
saolasın orhan abıcım daha ırılerıne canlı balıkla beklıyoruz ınsallah guzel bı raporla sızlere burdan yazarım Gulumse
Bul
harun tebrikler Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:harun tebrikler Affet
tesekkurler erdenGulumse
Bul
Kardeşim,seni candan kutluyorum.Hepsi çok emek verilmiş avlar.Devamını diliyorum.Oltandan Levrek'lerin eksik olmasın..
Bul
harun77 yazdı:eyvallah fıkret reıs

tesekkurler sızınde avlarınızı takıp edıyorum masallah sızınkılerde guzel bereketlı olsun

yakaladığımız surunun onda bırı suru gırıp cıkıyor o anda aldın aldın buda bızım kısmetımızmıs

tesekkurler sağolun

saygılar bızden elımızden geldığınce tesekkurler

evet aynen katılıyorum sıze herzamankı yere olta attık balık calısmadı ya yemıni değıstıreceksın yada yerını bızde yenı yere oltamızı atınca balığı bulduk tesekkurler saygılarımla

evet nıhat kardesım yalnız bızım olta attığımız yere baktımkı balıkcı ağlarını bırakmıs daha oncede bızı yakalarken gormustu resmen moral bozukluğu ondan yerımızı değıstırdık ama gene balığı bulduk tesekkurler sızede rastgele

Nerede abi bu balığın yeri Affet
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi