Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hobi diyordum işim oldu..
Sevgili Ahmet,doğa ile başbaşa kalmayı sevdiğin yaptığın avlardan belliSeerfeh yaptığın işde farklı olamazdıAlkishayırlı kazançlar,sağlıklı günler dilerim,arı sütünün bu haliyle görmemiştim paylaşım için teşekkürlerGulumse
Bornova - izmir
Bul
Harikasın Ahmet Abicim.Bakalım zaman geçtikçe daha ne marifetlerin çıkacak.
Ben yok satıldı anlamam.Benim hasta minik kızıma o arı sütünden küçücük bir miktar isterim.Ben şifa olur diye tanıdık ve akrabalar sayesinde Düzceden kestane balı getirtiyorum.Ama hala doğallığından endişeliyim.Seni gönülden kutluyorum Abicim,harikasın.Hayatı dolu-dolu yaşıyorsun.Allah sağlıklı,hayırlı ömürler versin.Saygılar.76
Bul
tahsinmersin yazdı:Ahmet abi güzel bir hobiniz varmış.ellerinize sağlık.bu iş'te allah sizi mahçup etmesin.

ufuktan26 yazdı:Güzel bir uğraş Ahmet abi. Severek yapılan her iş mutluluk verir ve başarılı olur.Ne güzel yine doğa ile başbaşasın.Kolay gelsin,tebriklerAlkis

İlginize ve iyi dileklerinize teşekkürler Arkadaşlar...

Selamlar..
Bul
[quote=orhanekmekci]Sevgili Ahmet,doğa ile başbaşa kalmayı sevdiğin yaptığın avlardan belliSeerfeh yaptığın işde farklı olamazdıAlkishayırlı kazançlar,sağlıklı günler dilerim,arı sütünün bu haliyle görmemiştim paylaşım için teşekkürlerGulumse[/quot

İlgine teşekkürler Sevgili Orhan..

Selamlar...
Bul
yycolak yazdı:Harikasın Ahmet Abicim.Bakalım zaman geçtikçe daha ne marifetlerin çıkacak.
Ben yok satıldı anlamam.Benim hasta minik kızıma o arı sütünden küçücük bir miktar isterim.Ben şifa olur diye tanıdık ve akrabalar sayesinde Düzceden kestane balı getirtiyorum.Ama hala doğallığından endişeliyim.Seni gönülden kutluyorum Abicim,harikasın.Hayatı dolu-dolu yaşıyorsun.Allah sağlıklı,hayırlı ömürler versin.Saygılar.76
Sevgili Yalçın..

Keşke daha önceden söyleseydin..Çünkü bu arı sütü sadece belli bir dönemde alınabiliyor.O da arıların çoğalma zamanı olan mayıs ayında..Şu anda yaptırmaya kalksam, doğal dengenin dışında olacağı için hayvanların dengesini bozacak ve elde edilen ürünün sağlıklı olmasını engelleyecektir.

Ama sana söz..Bundan sonra ilk elime geçen ürün sana gelecek..Ve evelAllah senin o minicik tatlı kızın mutlaka şifa bulacak..

Kimbilir o acı ve berbat bir tadı olan kestane balını o tatlı kızın ne zorluklarla yiyor.İnşallah bir başka şeye karıştırıp yediriyorsundur..

Tatlı kızını benim için kocaman öp lütfen..

Sevgiler canım kardeşim...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Yalçın..

Keşke daha önceden söyleseydin..Çünkü bu arı sütü sadece belli bir dönemde alınabiliyor.O da arıların çoğalma zamanı olan mayıs ayında..Şu anda yaptırmaya kalksam, doğal dengenin dışında olacağı için hayvanların dengesini bozacak ve elde edilen ürünün sağlıklı olmasını engelleyecektir.

Ama sana söz..Bundan sonra ilk elime geçen ürün sana gelecek..Ve evelAllah senin o minicik tatlı kızın mutlaka şifa bulacak..

Kimbilir o acı ve berbat bir tadı olan kestane balını o tatlı kızın ne zorluklarla yiyor.İnşallah bir başka şeye karıştırıp yediriyorsundur..

6 yaşındaki minicik bir ocuğun ye deneni yemesi yeme denilenide yememesi kadar acı bir şey yoktur herhalde bir anne-baba için.O yaştaki bir ocuktan bu olgunluk normalde beklenmez.Ama benim miniğim-prensesim hepsine uyar.Zavallım tam iki yıl bir lokma çikolata yemedi.Sırf sana zararlı dediğimiz için.Elimde olsa ona fabrikasını kurban ederim ama ne yapalım...
Kestane balını iyi gelecek diye sabah kahvaltılarında birde ekmeğine sürüpte yiyor.Bu durumda bizi anne-baba olarak ölmekten beter ediyor.
İlgin beni hem duygulandırdı hemde gururlandırdı sevgili abicim.Sana olan sevgim ve saygım ikiyle çarpıldı.
Şu anda doktor tavsiyesiyle denizdeler.Gelsinler hemde senin için koklaya koklaya öpeceğim onu.Canımsın.Sonsuz teşekkürler.Rose
Bul
ahmet abi gerçekten çok yönlü bir kişisiniz.doğanın her karışında zahmetlide olsa elinizde bin marifet var ve onu insanlığın yararına şekillendiriyorusunuz.tekrardan kolay gelsin.allah bu meziyetlerinizi daim etsin.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
hayırlı olsun ahmet abi ...
Bul
Ahmet abi..oncelikle basligi gorunce Erden`in konusu dedim..
fakat bu basligi neden koydugunu konu icinde aciklamissinAlkis
alabalik ta oldugu gibi bu bu hobin-isinde de basarili olacagina eminim..Alkis
kolaygelsin...
guzel fotolar icinde ayrica tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Yalçın................Ama sana söz..Bundan sonra ilk elime geçen ürün sana gelecek..Ve evelAllah senin o minicik tatlı kızın mutlaka şifa bulacak..

76
AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Müzik merakıda bir hobi olabilir Mufi 50 9,584 06-06-2012, 08:46
Son Yorum: yycolak
  hobi diyorum ama işim olacak yalova tatar 27 7,501 21-04-2011, 22:00
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi