Lakerda yazdı:Çok güzel kareler Ahmet tebrikler..
İşim gereği şuradaydım buradaydım diye arasıra harika fotolar paylaşıyorsun.İşin kartpostalcılık mı yoksa..(şaka)
Beyazıt Kulesi'ne lise öğrencilik yıllarımda iki kez ben de çıkmıştım (bir ara yangın kulesi de deniyordu yanılmıyorsam)..
Teşekkür ederim mehmet abi işim o değil ama hakikaten gittiğimiz terlerde ayrıcalık tanıyorlar tabii buda öyle bişey tabii.
Evet yangın kulesiymişti eskiden Tulumbacılar yangını ordan gözetleyip müdehale ederlermişti.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
murki yazdı:Korkunç güzel resimler, buralardan defalarca geçmemize rağmen baktığımız yerden böyle görmemiştik. Keşke basamakları sayacağına bir kaç fazla resim çekseydin, Ellerin kolların dert görmesin, öpüyorum seni uzunum. Sağlıcakla, hayırlı görevler.
Eyvallah muratım yani kulenin yanındayken bu kadar yüksek gözükmüyor tepesine çıkınca istanbul ayaklarının altında..
Bende sizleri öpüyorum sağlıcakla..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
dünyanın en guzel şehrinde yaşadıgım için cok şanslıyım .
ve dunyanın en uzun caddesinde işim oldugu içinde şanslıyım 1cisi fransada ikincisi bagdad cadesi istanbul gerçekten dünyada eşi benzeri olmayan bir yer inasnda bagımlılık yapıyo ama yaşamak ta cok zor olan bır yer.
paylaşıma teşekkurler ahmet abi.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Bu kulenin tepesinde geceleri bir ışık yanar hala yanıyor olması lazım ışık ertesi günün nasıl olacağını belirtir sarı sis kırmızı kar yeşil yağmur mavi güneşliydi sanırsam
H.A.R.U.N yazdı:Bu kulenin tepesinde geceleri bir ışık yanar hala yanıyor olması lazım ışık ertesi günün nasıl olacağını belirtir sarı sis kırmızı kar yeşil yağmur mavi güneşliydi sanırsam