Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yalovadan Çiçekler
[Resim: resim214l.jpg]

Haşim abi fotolar için teşekkürler,Alkis ben bunlara bayılıyorum yaw, kolleksiyonluk herbiri, yer olsa da yapsam diyeceğim ama İzmirde eniştem 3 metrekarelik balkonda bir sürü değişik çeşit bu mini kaktüslerden toplamıştı,mazeretim geçersiz yaniSiyirdim
Bul
Haşim paylaşımlar için teşekkür ederim.içimiz açıldı.seninde arkadaşınında emeklerine sağlık,allah hayırlı satışlar versin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Paylaşım için teşekkürler Haşim Abi. Hepsi çok güzeller.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallah,daha devamı varmışAlkisikinci gönderdiklerinden ilk çiçeğin ismi nedir Haşim.Hepsi birbirinden güzellerAlkisSeerf

Orhan abi isimler latince olunca bende karıştırıyorum şimdi arkadaşa sordum kalanşo olduğınu söylediSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Lakerda yazdı:Hepsi birbirinden harika 1çimiz açıldı teşekkürler Haşim.
İthal ortancaları bu aralar İstanbul Mısırçarşısı olsun Yalova olsun sıkça görmekteyim,renkleri harika acaba bu renklerini koruyorlarmı yoksa biriki sene sonra klasik ortanca rengine mi dönüşüyorlar merak ettim.

Mehmet abi beyazla kırmızı kendini koruyor fakat mavi olanın rengi değişiyor.Çünkü o rengi alabilmesi için çeşitli ilaçlar kullanılıyor müşteri aldığı zaman bu takviyeyi yapmadığı için renk bozuluyor.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Takviye dediğin ilaç nedir Haşim, mesela ben aldığım ortancaya kendim verebilirmiyim? bahçeye ekilirse ve ''takviye'' yapılırsa rengini korurmu ?
(Özellikle mavi ve mor için soruyorum)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi