Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Egeliler, tavuk sever!
YaKaMoZ 54 yazdı:bu da doğrudur, yakında nickide hamsici olarak değişitirecek zaten levrek mevrek bu sene tık yok SiyirdimHappy
ortak (bak hala daha ortak diyorum)tabii sen yoklama konusunda akşama kadar hoşgeldin beş gittin takıldıgın için senede en az 10-15 levrek raporundan 5 senede en az 50-100 arası levrek-lüfer raporumu zagmet edip bakmamışsın bu adam levrekçide neden levrekci dememişsin şimdi hamsici yaz diyorsun..
teessüf ederim tekrarında birde tepelerim o zaman gorürsün Siyirdim
hele bir dur levrek bu ispari değil Siyirdimsazan hiç değil Hehe
Bul
valla bende mecburen tavuk yiyiyorum balık yakalayamadığım içinSiyirdim
balığa hasret yaşamak zor
Bul
LeVrEkCi yazdı:ortak (bak hala daha ortak diyorum)tabii sen yoklama konusunda akşama kadar hoşgeldin beş gittin takıldıgın için senede en az 10-15 levrek raporundan 5 senede en az 50-100 arası levrek-lüfer raporumu zagmet edip bakmamışsın bu adam levrekçide neden levrekci dememişsin şimdi hamsici yaz diyorsun..
teessüf ederim tekrarında birde tepelerim o zaman gorürsün Siyirdim
hele bir dur levrek bu ispari değil Siyirdimsazan hiç değil Hehe
tessüfü ben ederim ortak, yoklamada ben hoş beş sadece muhabbet kızışırsa yapıyorum,hele ki kapı görevlisi gibi geleni gideni hiç saymıyorumSiyirdimraporlarını okumadığım doğrudur çünkü bilgisayar başında olduğum saatler terminal de yoğun saatlere denk geliyor, bir mesajı duruma göre uzun sürede yazabiliyorum,ayriyetten ben bu seneden bahsediyorum, herkes Yalçın abiile Sedat ın şeytanın bacağını kıramamasına kilitlenmişken sen arada kaynayıverdin değil miHappytekrardan hamsici derdim ama tehdit büyük ,yusf yusf durumlarıSiyirdim levreği sazanla kıyaslıyorsun,,,ba ba ba ba,, hani senin o okumadığım raporlarında ! 80 cm ve 4 kilo 300 gramlık levreğin ağırlığında bir sazan denk gelir inşallah ilk tatlı suya olta atışında ,o zaman görürsün sazanıHappy
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:tessüfü ben ederim ortak, yoklamada ben hoş beş sadece muhabbet kızışırsa yapıyorum,hele ki kapı görevlisi gibi geleni gideni hiç saymıyorumSiyirdimraporlarını okumadığım doğrudur çünkü bilgisayar başında olduğum saatler terminal de yoğun saatlere denk geliyor, bir mesajı duruma göre uzun sürede yazabiliyorum,ayriyetten ben bu seneden bahsediyorum, herkes Yalçın abiile Sedat ın şeytanın bacağını kıramamasına kilitlenmişken sen arada kaynayıverdin değil miHappytekrardan hamsici derdim ama tehdit büyük ,yusf yusf durumlarıSiyirdim levreği sazanla kıyaslıyorsun,,,ba ba ba ba,, hani senin o okumadığım raporlarında ! 80 cm ve 4 kilo 300 gramlık levreğin ağırlığında bir sazan denk gelir inşallah ilk tatlı suya olta atışında ,o zaman görürsün sazanıHappy
ben büyük konuşmayı birtek tavlada severim ortak çünkü kendime güvenim vardır birde tavla bilen pek yok memlekette o nedenle iddialıyımdırSiyirdimbalık konusunda hiçbirzaman iddialı konuşmam yıl biter tek levrek tutamayabilirim veya gider oltayı atar 5 kg luk tutarım kısmet işi birazda ama bu sene balığa çıkamamın mazeretleri büyük,
babamın vefatıyla tekne motor olayları karıştı kendi teknemi ve motorumu almak zorunda kaldım kaldıraç olmadıgı için tekneyi suya atamadım 2. el kaldıraç daha geçen pazar buldum ona bakım yaptırıyorum yani daha denize tekne inecekki balık peşinde koşabileyim.
sedat ve yalçın abiylemi beni kıyaslıyorsun bak birdaha teessüf edecem görecen ben çok levrek tuttum ama doğru haklısın levrekci olunca beklenti çok oluyor valla zamanında kamil abi abartıp levrekcibaba yapmıştı beni altında kalırım diye levrekciye döndüm bununda altında kalacaksam en eskiye yani ilk kullanıcı adıma dönerim ne yapiim ''windsurfer'' Gulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:konuya katiliyorum..
baligi tutmasini severim..yemesini pek degil..
bir tarafa mangal balik..
bir tarafa mangal tavuk koy..
tavugu tercih ederimSeerf
bu benim tercihim..
egeliler kizmasin

neden kızalım Happy balığı tuıtmasınıda yemesinede bayılırım ilk terciğim balık.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:vala bana balayımda bi çupra itelediler o zamandan beri pek sevemedim çuprayı,
geçen sene yaptıgımız güzeldi onu sevmiştim zaten hayatımda ya 2 ya 3 kez yemişimdir,akılda ilk yediğim bayat çupra kaldı otomatik olarak.

evet nihat katılıyorum ilk yediğin çupra bayat olabilir lezzetli bir çupra verselerdi aklında kalırdı .
uzun ve arabın yaptıkları tavşan tadı damağımda kaldı.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben büyük konuşmayı birtek tavlada severim ortak çünkü kendime güvenim vardır birde tavla bilen pek yok memlekette o nedenle iddialıyımdırSiyirdimbalık konusunda hiçbirzaman iddialı konuşmam yıl biter tek levrek tutamayabilirim veya gider oltayı atar 5 kg luk tutarım kısmet işi birazda ama bu sene balığa çıkamamın mazeretleri büyük,
babamın vefatıyla tekne motor olayları karıştı kendi teknemi ve motorumu almak zorunda kaldım kaldıraç olmadıgı için tekneyi suya atamadım 2. el kaldıraç daha geçen pazar buldum ona bakım yaptırıyorum yani daha denize tekne inecekki balık peşinde koşabileyim.
sedat ve yalçın abiylemi beni kıyaslıyorsun bak birdaha teessüf edecem görecen ben çok levrek tuttum ama doğru haklısın levrekci olunca beklenti çok oluyor valla zamanında kamil abi abartıp levrekcibaba yapmıştı beni altında kalırım diye levrekciye döndüm bununda altında kalacaksam en eskiye yani ilk kullanıcı adıma dönerim ne yapiim ''windsurfer'' Gulumse
mazeret büyük , ben bir teessüfe daha meydan ver bırakmayayım, hafiften ekran kararmaya başladı aman amanSmile
Bul
O zaman egeye bir org. yapalım tavuk ama teneke tavuk olsun tadı damağımda kaldı.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Haşim abi Yalovadan atla feribota gebzedesin ,org sana daha yakın İstanbuldaki, tavuk yok ama olana bereket,ortak 1a diyor ,diyeti bozduracak bana yaw..Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık ve tavuk dolar yumurtladı. LeVrEkCi 11 2,701 27-04-2009, 14:10
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi