Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sinarit Balığı ve Bu Balığın Avında Kullandığım Takımlar
şu an yaban tv den bu güzel raporunuzu sizin ağzınızdan dinledim ve bu takımla yaptığınız harika avınızı seyrediyorum.hele burç abiyle aynı anda balıkları çekmeniz harikaydı.güzel bir av çekimiydi .bu muhteşem görüntüler için teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Değerli Arkadaşlarım elimden geldiğince sinarit balığı ve avı hakkındaki bilgi ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya çalıştım.Umarım beyenirsiniz.Sevgilerimle.
beğenmez olurmuyuz abicim benim için süper değerli bilgiler teşekkürlerAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cahit Acun yazdı:Sevgili kardeşim,

Mükemmel bir anlatımla,konunun en ince detaylarına kadar inerek amatör balıkçı kardeşlerime büyük bir hizmet sundun.Seninle her zaman gurur duyuyorum.Teşekkürler ediyorum.Herşey gönlünce olsun.

Sevgili Kardeşim değerli yorumun ve güzel sözlerin için teşekkür ederim.Her şey gönlünce olsun.
Bul
orhanekmekci yazdı:Paylaşım ve bilgilendirmeniz için teşekkürler Burak beyAlkisrastgele.

Orhan Bey teşekkür ederim.Size de rastgele.Sevgi ve saygılar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:burak abi emek verip uğraşarak bu bilgileri bizlerle paylaştıgın için teşekkürler,
sinarit tutmayı çok istediğim balıklar arasında olan bir balık,palazını tutmak nasip oldu sinarit tutmak daha olmadı.
inşallah saroza daha fazla vakit ayırmayı planlıyorum dolayısıylada sinarit şansım artacak gibi görünüyor.
lüferlerde sinaritler gibi marmarada az bulunur olması çok üzücü,sinarit gerçeği ortada.
paylaşım için teşekkürler.

Sevgili Nihat,inşallah trofe bir sinarit tutarsın.Onun verdiği heyacanı ve keyifi ancak yaşayan bilir.Selam ve sevgiler.
Bul
bucalıfikret yazdı:burak abi eline emeğine sağlık çok güzel anlatmışsın teşekkürler .AlkisAlkisAlkis

Fikret kardeşim teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
şerpa yazdı:abicim en ince detayına kadar bu güzel anlatımınız için çok teşekkürlerAlkis emeğinize sağlık

Sevgili Hakan beyendiğin için memnun oldum.Sağlıcakla kal.
Bul
rusan yazdı:Harika bilgiler için çok teşşekkürler

Ben de katılımınız için teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
tatar35 yazdı:elinize emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.Alkis

Sevgili Erdal teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
Albatros-gr yazdı:Burak abi bu degerli bilgiler icin tesekkurler..Seerf
eline -emeginize saglik...Seerf

Faruk'cum teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sarosda 3 Gün ve 3 Sinarit Burak Karadeniz 58 7,423 14-10-2011, 09:10
Son Yorum: nihatkr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi