Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezonun ilk Sinaritleri
AlkisTebrıkler Burak Abı
Ders nıtelıgındekı cekım ıcın cok tesekkur ederım .
Allah daha ırılerını nasıp etsın

Saygılarımla,
Bul
Abi maşallah trofeleri dizmişsiniz AlkisSeerfAlkis
5. resimdekini kapağın yerine kullanabilrsiniz Smile daha güzellerini dilerim.

Videoyu sonradan izledim, yapmış olduğunuz çekim ve denize iade etmiş olduğunuz balık için söylenecek söz bulamıyorum AlkisAlkis tek kelimeyle muhteşemsiniz teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Sinaritlerin maşallahı varmış,video çekiminizde nefis olmuşAlkisbereketli avlarınızın devamına inşallah.Afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
burak abi; bereketli avınız ve güzel anlatımınız için tebrikler.
afiyet olsunSeerf
Bul
yycolak yazdı:Abim elinize emeğinize sağlık.Gözümüz-gönlümüz açıldı.Gönülden teşekkürler.Şansınız hep bol balıklarınız kocaman olsun.Vede tabiiki afiyet şeker olsun.Seerf

Sevgili Yalçın yorumun ve güzel sözlerin için teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
Lakerda yazdı:Video ile daha bir güzelleşen av paylaşımınız için teşekkürler Burak bey..
Bu arada Cahit beye de buradan geçmiş olsun diyorum..
Yeni sezonda nice trofeler için rastgele..

Mehmet Bey çok teşekkür ederim.Cahit kardeşime geçmiş olsun dileklerinizi ileteceğim.Yeni sezonda hepimize güzel balıkların rastgelmesi dileklerimle,selam,sevgi ve saygılar.
Bul
Albatros-gr yazdı:Burak abi,raporunu,fotolari ve ozellikle video paylasimini zevkle izledim..
cok ama cok-cok guzel bir av...tebriklerAlkis
sirtide her zaman hedef baligim singagrittir..fakat sirtide hic buyuk sinagrit tutamadim..bilmiyorum..ben mi tutamadim ,gezdigim yerlerde buyuk mu yoktu..tuttuklarim hep palaz..
fakat ayni yerde iki defa paragatta buyuk sinagrit aldim..(buyuk deyince-2-3 kilo arasi)
bir dahakine,daha da buyuklerine
rastgele

Faruk'cum beyendiğine sevindim.Sinarit avının keyfi bambaşka oluyor.İnşallah sana daha büyüklerini tutmak nasip olur.Selam ve sevgiler.
Bul
realdeath yazdı:Burak abi tebrikler, balıklar mükemmel görünüyor, paylaşım için teşekkürler ,afiyet olsunAlkisSeerf

Sevgili Ömer Kardeşim çok teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
u_boy yazdı:Burak abi bereketli ve afiyet olsun
Maşallah .. güzel bir av olmuş..
TebriklerAlkis

Sevgili Ümit teşekkür ederim.Daha iyileri nasibin olsun.Sağlıcakla kal.
Bul
yycolak yazdı:Videonda çok güzel olmuş Burak Abicim.Ellerine sağlık daha yeni seyredebildim.

Sevgili Yalçın beyendiğine sevindim.Sağlıcakla kal.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi