Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitedeki Oyun Bölümü
ustam61 yazdı:Happybuyurrrr Hadiordanne o önüne geleni devirmek.kaç kere yendin de hava atıyon.HeheHehe
beni tek yenen sensin ustam ama herzaman olmaz o oynadıgımız gece ballıydın SiyirdimHehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben adamına gre oyun oynarım,
zarımın iyi günümdeysem şov oynarım ktü günümdeysen daha ciddi gerektiğinde kaçak oynarım ama genelde açık oynarım korkusuz risk alarak,
yaparız bi ara bi tavla Seerf
bana iyi gününde gel abi, kaçak oynayana direkt yenilirim zaten o kadar zor duruma düşmesin diyeSmileHappy
Bul
realdeath yazdı:bana iyi gününde gel abi, kaçak oynayana direkt yenilirim zaten o kadar zor duruma düşmesin diyeSmileHappy
tamam sana iyi ktü farketmez direk riskli açık oyun oynarız senimi kıracam (tavlada kırarım hayatta kırmamak için Smile)
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamam sana iyi ktü farketmez direk riskli açık oyun oynarız senimi kıracam (tavlada kırarım hayatta kırmamak için Smile)
benden önce başkası ile oynamanı seyredeyim ,maç kasedi hesabıSiyirdim
Bul
realdeath yazdı:benden önce başkası ile oynamanı seyredeyim ,maç kasedi hesabıSiyirdim
yok öyle bedevadan ciddi rakip yapmam seni Siyirdimgelirsin yenersem dalgamı geçerim yenersen ballı seni derim Hehe
Bul
oldu tatlılardan ne söyleyeyim abi, vardır bizimde inceden bir planımızWinkHappy
yenersen istediğin kadar dalga geçebileceksin ama yenilirsen kesinlikle ballı olayına giremeyeceksinSmile ben şimdiden dizdim pulları bile..Happy
Bul
realdeath yazdı:oldu tatlılardan ne söyleyeyim abi, vardır bizimde inceden bir planımızWinkHappy
yenersen istediğin kadar dalga geçebileceksin ama yenilirsen kesinlikle ballı olayına giremeyeceksinSmile ben şimdiden dizdim pulları bile..Happy
beni yenenin ancak balı var demektir ömer yoksa yenemezki BabyHehebak ilk açıgını verdin haberin olsun Hehe
Bul
sen doğuştan ballı olduğunu otomatikman kabul etmiş gibi konuşuyorsun Nihat abiSmileasıl açığı sen verdin şu anda..demekki sen yenilebilirsin ve mazeretin her daim aynı; karşı tarafın ballılığı,,Happyönceden bol bol bahsederek yenilgi sonrasına kılıf hazırlamak,,önce besliyeceksin sonra fesleyeceksin taktiğini hissetseydim biraz tırsardım ama sağolasın korkumu aldın abiHappySiyirdim
Bul
realdeath yazdı:sen doğuştan ballı olduğunu otomatikman kabul etmiş gibi konuşuyorsun Nihat abiSmileasıl açığı sen verdin şu anda..demekki sen yenilebilirsin ve mazeretin her daim aynı; karşı tarafın ballılığı,,Happyönceden bol bol bahsederek yenilgi sonrasına kılıf hazırlamak,,önce besliyeceksin sonra fesleyeceksin taktiğini hissetseydim biraz tırsardım ama sağolasın korkumu aldın abiHappySiyirdim
yok anlamamışsın ömer ama anlayacaksın o zaman konuşurum senle SmileSiyirdim
Bul
hiç bir korkunun verdiği ateş buzdağlarını eritemez abi..(bunu not alıyorum şimdi uydurdumGulumse)ben yenersem zaten yapabileceğimi biliyordum derim.. ama yenilirsem her zaman dediğim bir şey var rakibim daha iyi zarları attı..fazla yetenek gerektirmediğinden dokunmaz bana yenilgiler tavlada..son iki maçımdan ilkinde 7-3 mağlup oldum ,diğerinde 5-0 galibim..üstad değilm ama yenerimSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İmza bölümü & imageshack Lapsetur 3 1,549 21-04-2011, 21:26
Son Yorum: Lapsetur
  Hava durumu bölümü Lapsetur 6 2,310 21-04-2011, 09:00
Son Yorum: yycolak
  Yeni Bölüm (Oyun) Lapsetur 28 4,597 15-10-2008, 23:19
Son Yorum: araphüso26
  Yeni Oyun Sitemiz Lapsetur 13 3,021 16-07-2008, 23:15
Son Yorum: ilerya
  sitedeki kesilme sorunu LeVrEkCi 1 1,233 10-06-2008, 19:10