Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıskanmaktan zevk almak.
yycolak yazdı:Ben kullanırım arabayıjjj Abijjim Ayıpsınnn.Seerf
Tabiii tabi ben Fiko'ya da bir haber vereyim bariHappy Hadi size iyi geceler bu gece geç başladım hızlı gittim eyvallah76
Bul
ALTAYLI yazdı:Tabiii tabi ben Fiko'ya da bir haber vereyim bariHappy Hadi size iyi geceler bu gece geç başladım hızlı gittim eyvallah76
Harikasın.Allah rahatlık versin abim...
Bul
Hani abiler muhabbete katılmak isteyen yokmujjj...
Bul
aslında ben isterdim Yalçın abi ama şu an saat sabahın 4:44 ü ,anca bağlanabildim, ben org için kenara attığım parayı kıbrısa gidip server ı havaya uçurmak için kulanacağım galibaHappy
Bul
Smile allah muhabbetlerini arttırsın
Bul
yycolak yazdı:Şimdi bu da ne demek deyişinizi duyar gibiyim.
Anlatıyorum:
Az önce Levrekçi Nihat kardeşim beni aradı.
Bil bakalım ne yapıyoruz...Yayıncı-Gezginci Emmi Sayın Kamil Ilıpınar,Sakaryamızın medar-ı iftiharı Murkican Sayın Murat kardeşim ve Sitemizin gurur kaynağı Sayın Nihat kardeşim bir arada;Muratın getirip kesip temizleyip galibada pişirip ortaya koyduğu kocaman bir özel yetiştirme horozu afiyetle boğmakla meşguller.Muhabbetin ve keyfin belini hatta kolunu bacağını da kırmaktalar.
Kıskançlıktan söz etmekte haklıyım Değilmi.
Soru:
1-Hangimiz şu anda orada o muhabbetin içinde olmak istemeyiz.
2-Hangimiz gidemeyeceği için o muhabbeti kıskanmaz.
3-Hangimiz her şeye rağmen bu olayı yaşayan arkadaşlara gıpta etmez.
Olsun onlar bizim kardeşlerimiz dostlarımız Allah içlerine sindirsin.Muhabbetlerini daim etsin.
Bu arada çoktandır Nihatcığımın sesini bu kadar keyifli duymamıştım.Allah hep böyle keyifli neşeli etsin.
H E P İ M İ Z İ . . .

AMİNNNNNNN Sevgili yalcın abim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bende saat 11 gibi konuştum balık tutmuşlar süsleniyorlar yine muhabbet şamata gamata hepsi bir arada şen şakrak afiyette idiler.. tüm arkadaşlara selamları varWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bende saat 11 gibi konuştum balık tutmuşlar süsleniyorlar yine muhabbet şamata gamata hepsi bir arada şen şakrak afiyette idiler.. tüm arkadaşlara selamları varWink
Eyvallah kardeş.Demekki muhabbettin devamı var.Allah bozmasın.
Bul
ihtiyaç vardı azda olsa giderildi ama ne yazıkki istanbula gelince tılsım bozuldu be yalçın abi,
hayatın gerçekleri ne yazık her zaman kahkaha attırmıyor işte,
demekki o telefonu açtıgımıza göre ihtiyaç giderilmiş amaca ulaşılmış.
teşekkürler inşallah tüm dostlarla bu tarz toplanır yer içer sohbet ederiz.Seerf
Bul
İnşallah abi, Turanköy de de amacımız bu olmayacakmı zaten,internetteki forum buluşmalarına daha önce çok katıldım ancak bu org. beklerken duyulan heyecanı o org.ları yaşarken bile hissetmedim..göstermelik yakınlıklar ,riya kokulu sözler ...bu buluşmada bunlar olmayacak eminim..Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi