Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mavrukalı Takımla Çinekop ve Sarıkanat Avı (02.12.2009)
araphüso26 yazdı:gü<zel bir paylaşım videolar harika çok güzel gün geçirmişsinizAlkis

Beyendiğiniz için sevindim.Daha iyileri nasibiniz olsun.Sevgilerimle.
Bul
levend yazdı:Keyifli bir av olmuş tebrikler..

Teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
Tropheus yazdı:cok guzel bir gun gecırmıssınız en kotu avınız boyle olsun .AlkisAlkis

Çok teşekkür ederim.İnşallah daha iyilerini tutmak size de nasip olur.Sağlıcakla kalın.
Bul
orhanekmekci yazdı:Balık avı paylaşımları ve videolar için emeğinize,ellerinize sağlık Burak beyAlkisyeni sezonda bol balıklı avlarınız olur inşallah.RastgeleSeerf

Orhan Bey çok teşekkür ederim.İnşallah hepimiz için yeni sezon bereketli olur.Selam,sevgi ve saygılar.
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler Burak bey Alkis tastamam bayramlık balıklar avlamışsınız , böyle avlarınızın devamını dilerim , rastgele Alkis

Sevgili Ahmet Bey yorumunuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Hepimizin avlarının bereketli olması dileklerimle selam ,sevgi ve saygılar.
Bul
realdeath yazdı:[Resim: imga0232.jpg]

Şu resmin güzelliğine doyulur mu abi be, tebrikler afiyet olsun..inşallah daha bol ve zevkli avlara AlkisSeerf

Sevgili Ömer Kardeşim çok teşekkür ederim.İnşallah daha iyilerini yakalamak sanada nasip olur.Selam ve sevgiler.
Bul
ALTAYLI yazdı:A'dan Z'ye deriz ya aynen öyle aynen öyle keyifli olmuş. Allah içinize sindirsin. Daha keyifli anıları geride bırakmanız dileğimle bereketli avlar dilerim. Paylaşıma teşekkürlerAlkis

Ercan Bey nazik yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Ben de size güzel ve bereketli avlar dilerim.Selam,sevgi ve saygılar.
Bul
Sevgili Burak abi,
Detaylı ve bilgilendirici raporunuzu keyifle okudum. İnci gibi dizilmiş balıklarınız, bir o kadar güzel geçen avınızın videolarıyla da bizlere o av gününü yaşattınız. Ellerinize sağlık. Tüm ekibi tebrik ederim. Dostluğunuz ve keyifli avlarınız daim olsun.
Afiyetler...Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Sevgili Burak abi,
Detaylı ve bilgilendirici raporunuzu keyifle okudum. İnci gibi dizilmiş balıklarınız, bir o kadar güzel geçen avınızın videolarıyla da bizlere o av gününü yaşattınız. Ellerinize sağlık. Tüm ekibi tebrik ederim. Dostluğunuz ve keyifli avlarınız daim olsun.
Afiyetler...Rastgele...AlkisSeerf

Sevgili Bahadır beyendiğine sevindim.İnşallah daha iyilerini tutmak sanada nasip olur.Değerli yorumun için ekip adına teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
Burak abi sitemize bu güzel av görüntüleriyle renk kattınız teşekkürler
mavrukalı takım babamın bana yıllar önce öğrettiği ilk takımlardan biridir
ben bu takımı özellikle kırlangıç avlarında kullanmaktayım iyide sonuçlar aldım
bereketli avlarınız olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mavrukalı Lüfer, Sarıkanat, Çinekop Takımı Burak Karadeniz 36 8,023 16-03-2012, 00:23
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi