Yorumları: 8,543
Konuları: 276
ozzy mese yazdı:güner bey, teşekkür ederim. siz yunanistan'ın neresindensiniz. bilgi verirsen sevinirim.
Özkan yukarıdaki mesajlarda Yunanistan'ın neresindensin diye sana da sormuşlar ama cevap vermemişsin..
Bilgi verirsen onlar da sevinecektir mutlaka..
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 9
Konuları: 1
Lakerda yazdı:Özkan yukarıdaki mesajlarda Yunanistan'ın neresindensin diye sana da sormuşlar ama cevap vermemişsin..
Bilgi verirsen onlar da sevinecektir mutlaka..
selam abi ben bati trakya {gumulcineden} soran abimiz mariner 8 ve kim oldugumu ogrenmis
Yorumları: 1,190
Konuları: 12
ozzy mese yazdı:güner bey, teşekkür ederim. siz yunanistan'ın neresindensiniz. bilgi verirsen sevinirim.
yenice mahalledenim,vali yardımcılarından Sibel benim amcamın kızıdır,eşi Sedatı tanırsın
Yorumları: 9
Konuları: 1
Dr.Güner yazdı:yenice mahalledenim,vali yardımcılarından Sibel benim amcamın kızıdır,eşi Sedatı tanırsın
bende eskiden yenice mahallede kalirdim kaloriferci ahmetin oglu sibeli taniyorum ama sedat ve kardesi sinan arkadaslarimdir
Yorumları: 1,190
Konuları: 12
ozzy mese yazdı:bende eskiden yenice mahallede kalirdim kaloriferci ahmetin oglu sibeli taniyorum ama sedat ve kardesi sinan arkadaslarimdir
cumartesi-pazar çocukları tatile bırakmaya geleceğim,8 şubatta bende 1 hafta kalmaya geleceğim Sedatta görüşürüz