Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ozzy mese
ozzy mese yazdı:güner bey, teşekkür ederim. siz yunanistan'ın neresindensiniz. bilgi verirsen sevinirim.
Özkan yukarıdaki mesajlarda Yunanistan'ın neresindensin diye sana da sormuşlar ama cevap vermemişsin..
Bilgi verirsen onlar da sevinecektir mutlaka..Smile
Bul
Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Lakerda yazdı:Özkan yukarıdaki mesajlarda Yunanistan'ın neresindensin diye sana da sormuşlar ama cevap vermemişsin..
Bilgi verirsen onlar da sevinecektir mutlaka..Smile
selam abi ben bati trakya {gumulcineden} soran abimiz mariner 8 ve kim oldugumu ogrenmis Affet
Bul
ozzy mese yazdı:güner bey, teşekkür ederim. siz yunanistan'ın neresindensiniz. bilgi verirsen sevinirim.
yenice mahalledenim,vali yardımcılarından Sibel benim amcamın kızıdır,eşi Sedatı tanırsın
Bul
Dr.Güner yazdı:yenice mahalledenim,vali yardımcılarından Sibel benim amcamın kızıdır,eşi Sedatı tanırsın
bende eskiden yenice mahallede kalirdim kaloriferci ahmetin oglu sibeli taniyorum ama sedat ve kardesi sinan arkadaslarimdir
Bul
ozzy mese yazdı:bende eskiden yenice mahallede kalirdim kaloriferci ahmetin oglu sibeli taniyorum ama sedat ve kardesi sinan arkadaslarimdir
cumartesi-pazar çocukları tatile bırakmaya geleceğim,8 şubatta bende 1 hafta kalmaya geleceğim Sedatta görüşürüzGulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi