21-01-2010, 20:50
Bereketli ve afiyet olsun Orhan abi tebrikler
Sazanları özledim...
soğuga inat
|
21-01-2010, 21:24
(Son Düzenleme: 21-01-2010, 22:57, Düzenleyen: orhanekmekci.)
bestvz yazdı: Kalamar zokası(rapala)birden fazla bağlayıp takım yapıyorum bu zokanın kirpi ucları misinaya cabuk dolaştığından ayrı olarak kovada tutuyorum kalamara takılacaksam hemen klipsinden takıyorum,sizin oralardada kalamar var denemekte fayda var bol şanslar.Benim avda klasik ege usulu karışık av oldu,teşekkür ederim Fuat ![]()
Bornova - izmir
21-01-2010, 22:29
orhan abi bereketli olsun maşallah hava şartlarına karşı geliyorsun tebrikler
gelelim sırtı denilen meselesine ne hikmetse balığa gittiğimizde genelde sırtı yaparız vuruş yok aman kalsın bir hanönce merama gideyim vakit kaybetmeden balık tutma derdine düşeriz yani konu şu sırtı sabır gerekiyor benim kanımca doğrumudur eline sağlık afiyet olsun rast gele ... ![]() ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
21-01-2010, 22:38
(Son Düzenleme: 21-01-2010, 22:54, Düzenleyen: orhanekmekci.)
bucalıfikret yazdı:orhan abi bereketli olsun maşallah hava şartlarına karşı geliyorsun tebrikler Fiko,yeni yılın balıkları ile sırtıda sırıttım av raporlarını herhalde okumadın.Sırtı sabır gerektiyor tamamda yemlidede mercanlar bekliyo ![]() ![]()
Bornova - izmir
21-01-2010, 22:45
orhanekmekci yazdı:Fiko,yeni yılın balıkları ile sırtıda sırıttım av raporlarını herhalde okumadın.Sırtı sabır gerektiyor tamamda yemlidede mercanlar bekliyoorhan abi bende onu demek istedim yemli balıkları bekletmeyelim. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
22-01-2010, 00:36
Orhan kardeş bu soğuk havada bile baliğa çikmıssın.Seni yürekten kutlarım.Afiyet olsun.
![]() ![]()
22-01-2010, 00:46
orhan kaptan bu soğuk havaya ramen güzel balık almışsınız tebrik ederim afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
22-01-2010, 01:22
allah nazarden saklasın harika balıklar.. imreniyorum sana babacım..afiyet olsun
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
22-01-2010, 03:05
maşallah orhan abicim emeğine sağlık bu havada bravo balıklarda harika afiyet şeker olsun rastgele.
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
22-01-2010, 04:01
araphüso26 yazdı:allah nazarden saklasın harika balıklar.. imreniyorum sana babacım..afiyet olsun Sizin oralara tavşan havaları gelmedi mi daha ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|