Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
soğuga inat
Bereketli ve afiyet olsun Orhan abi tebrikler
Sazanları özledim...
Bul
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Orhan Abı
Soguk hava bıle durduramamıs senı
Av da gayet bereketlı gecmıs Allah bereket versın
kalamarın zokası var ama kendısı yok
Kalamarları bu zoka ıle mı tuturdun aynısını bende bulacam ve deneyecem

Saygılarımla,

Kalamar zokası(rapala)birden fazla bağlayıp takım yapıyorum bu zokanın kirpi ucları misinaya cabuk dolaştığından ayrı olarak kovada tutuyorum kalamara takılacaksam hemen klipsinden takıyorum,sizin oralardada kalamar var denemekte fayda var bol şanslar.Benim avda klasik ege usulu karışık av oldu,teşekkür ederim FuatSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi bereketli olsun maşallah hava şartlarına karşı geliyorsun tebrikler
gelelim sırtı denilen meselesine ne hikmetse balığa gittiğimizde genelde sırtı yaparız vuruş yok aman kalsın bir hanönce merama gideyim vakit kaybetmeden balık tutma derdine düşeriz yani konu şu sırtı sabır gerekiyor benim kanımca doğrumudur
eline sağlık afiyet olsun rast gele ...AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan abi bereketli olsun maşallah hava şartlarına karşı geliyorsun tebrikler
gelelim sırtı denilen meselesine ne hikmetse balığa gittiğimizde genelde sırtı yaparız vuruş yok aman kalsın bir hanönce merama gideyim vakit kaybetmeden balık tutma derdine düşeriz yani konu şu sırtı sabır gerekiyor benim kanımca doğrumudur
eline sağlık afiyet olsun rast gele ...AlkisSeerfAlkisSeerf

Fiko,yeni yılın balıkları ile sırtıda sırıttım av raporlarını herhalde okumadın.Sırtı sabır gerektiyor tamamda yemlidede mercanlar bekliyoBoboteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Fiko,yeni yılın balıkları ile sırtıda sırıttım av raporlarını herhalde okumadın.Sırtı sabır gerektiyor tamamda yemlidede mercanlar bekliyoBoboteşekkür ederimSeerf
orhan abi bende onu demek istedim yemli balıkları bekletmeyelim.SiyirdimSeerf
Bul
Orhan kardeş bu soğuk havada bile baliğa çikmıssın.Seni yürekten kutlarım.Afiyet olsun.AlkisSeerf
Bul
orhan kaptan bu soğuk havaya ramen güzel balık almışsınız tebrik ederim afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
allah nazarden saklasın harika balıklar.. imreniyorum sana babacım..afiyet olsunAlkisBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
maşallah orhan abicim emeğine sağlık bu havada bravo balıklarda harika afiyet şeker olsun rastgele.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
araphüso26 yazdı:allah nazarden saklasın harika balıklar.. imreniyorum sana babacım..afiyet olsunAlkisBobo

Sizin oralara tavşan havaları gelmedi mi daha Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi