Yorumları: 5,547
Konuları: 63
bereketli olsun aytekin kıyıdan yapılan avında zevki başka oluyor mercan ve çipuralar güzel afiyet olsun rastgele

.ahtopotun rengi değişik geldi gece kıyıya alıncamı renk değiştirdi yoksa başka bir türmü.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Albatros-gr yazdı:Aytekin hem tavaligi cikarmis,hem pasini atmissin...cok iyi olmus...
tavalik cikmis,bakiyorum yanina ahtapot salatasi da cikmis..afiyet olsun
gelelim cipuranin kafa atmasina,insani hasta eder,ben hastasiyim...super bir sey...az balikta var
daha da buyuklerine rastgele
çok sağol faruk abi,ahtapot bana bir poz verdikten sonra denize geri döndü,boy olarak pek tatmin etmediği için denize geri iade edildi,tadı ve lezzeti tartışılmaz.
orhanekmekci yazdı:Aytekin özlettin kendini,balık avı paylaşımınla beraber hoşgeldin
gece avının keyfi başkadır.Bereketli afiyet olsun
hoşbulduk orhan abim,ben genelde buralardayım.işler biraz yoğundu bu aralar.tekrar teşekkürler abicim,sanada bol şanslar rastgele.
ayrıca cevap yazan tüm dostlarıma teşekkürler,herkese güzel bir kış sezonu diliyorum,oltanız sağlam iğneniz avcı olsun,rastgele.
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Aytekin güzel stres atmışsın. Ben de severim gece avlarını. Balıkların boyları gayet güzel, afiyet olsun. Sardalya mı yoksa sülünez mi daha verimliydi ?
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
cranium yazdı:Aytekin güzel stres atmışsın. Ben de severim gece avlarını. Balıkların boyları gayet güzel, afiyet olsun. Sardalya mı yoksa sülünez mi daha verimliydi ?
serkan bey ben sardalyadan çok verim alamadım,genelde hep sülüneze vurdu balık,yanlız sardalya da görevini yaptı bence,balığı takıma çekme özelliğine sahip,sardalya takmadığım zamanlarda balık sülünezede vurmadı.saldalyeyi balığı takıma çekmek için aracı olarak kullanmış oldum,sanırım...
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
ANTALYALI07 yazdı:serkan bey ben sardalyadan çok verim alamadım,genelde hep sülüneze vurdu balık,yanlız sardalya da görevini yaptı bence,balığı takıma çekme özelliğine sahip,sardalya takmadığım zamanlarda balık sülünezede vurmadı.saldalyeyi balığı takıma çekmek için aracı olarak kullanmış oldum,sanırım...
Hiç böyle düşünmemiştim. Denemeye değer. En kısa zamanda sardalya alıp balığa çıkarken takımlara takmakta fayda var. Teşekkürler .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 278
Konuları: 22
tebrikler çeşitli av yapmışınız çipuranın zevkide başka olur...

afiyetle..
Yorumları: 942
Konuları: 13

Tebrıkler Aytekın Bey guzel ve cesıdı bol
bır av yapmıssınız.
Tam olarak Konyaaltının neresınde avlandıgınızı
belırtırsenız belkı fotoculuktan kurtulabılırım .
Saygılarımla,