Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupes ve kalamar
Albatros-gr yazdı:Orhan abi yine guzel bir cesit olmus....Alkis
bu sene lufer gibi kalamara da hasret gittik...iyiki sen tutyorsun da..gozlermiz bayram ediyor..
kalamar takimina yazik olmus,Snifsinfama saglikolsun
sizde deniz hakikaten sertlesmis,bizde oyle bir durum yoktu
afiyet olsunSeerf
rastgele
Lüferin sizin oralara gelmemesine üzüldüm sularda soğumaya başladı,bu senede inşallah levrekden yüzün gülerGulumseteşekkür ederim FarukSeerf

bucalıfikret yazdı:orhan abi bereketli olsun kalamarlar harika afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Teşekkürler FikoSeerf

ilerya yazdı:.
Orhan ağabey,

Hakikaten deniz bir ara bayağı kıpraşmış,

Kalamarlar muhteşem,,,

Balıklardan bir tanesini bizim buralarda tuttuğumuz isperiye benzettim,
İsperiyi'de özlemişim,,
Pendik Atalarda tuttuğumuz günlere gittim,,,

Teşekkürlerimle,,,

.
Benzettiğin balık küt burun karagöz,70li yılların başında Pendik içmelerde bende iyi balık yakalamışdımBobosanada bol şanslar dilerim Niyazi,rastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan babacım tavalıkları çıkarmışsın, kalamarlarda güzelmiş afiyet olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisTebrıkler Orhan Abı
Kalamarlar Muhtesem gorunuyor. Mercan olmamıs ama masallah cesıtDI cok bır
av olmus .
Daha bollarını dılerım

Saygılarımla,
Bul
Bereketli olsun...Eline emeğine sağlık...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
deniz aşığı yazdı:orhan abicim ellerine sağlık balıklar muhteşem afiyet olsunSeerf
Teşekkürler ÇetinSeerf

fish or die yazdı:orhan abi geleneği bozmamışsın gopezler ve kalamarlar tepsideki yerini almış bereketli ve afiyet olsun Seerf tekne ve ortamım olsa heralde bütün sezon kalamara çalışırdım bence denizdeki en lezzetli canlı Seerf
Murat,kırmızılar varken kalamar sonra geliyoBoboteşekkür ederimSeerf

Can ARSLAN yazdı:abi tebrikler, yine maşallah..rengarenk bir av..
Teşekkür ederim CanSeerf
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Orhan abicim ellerine sağlıkAlkis
Kaçarı yok tavalığı alıyorsun. Bu arada senin şu kalamar avlarına bayılıyorum. Bir gün kısmet olursa bire-bir derse geleceğim.Bir de senden bir ricada bulunalım.Eminim herkes merak ediyordur; şu kalmar takımını bir çizip veya fotoğraflayıp raporlasanSmile
Sabah saatlerinde çıkmışsın anlaşılan. Öğle saatlerinde resmen göl gibi oldu diyebilirim.
Ağda kalan kalamar oltalarına üzüldüm. Aynı renk ve seriden hemen al abi, bizi kalamarlar avlarından mahrum bırakma...
Bereketli ve afiyet olsun.AlkisSeerf

Orhan abi senin şu takımların adresi neydi?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
arslan abim benim
egenin kabusu
kalamarların amansız avcısı
gopez kurdu
ellerine sağlık
bu bu konuyu canlı canlı ağzından dinlememe rağmen
burada tekrar tebrik etmek daha güzel

hep mutlu hep sağlıklı kalBiggrinRose
Bul
kasap100 yazdı:Orhan abi senin şu takımların adresi neydi?

Alıntı:
Orjinal Gönderi : doktor [Resim: viewpost.gif]
orhan abim,arif hoca tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız kalamarlar çok güzel yemesini bende çok severim ama daha tutmak nasip olmadı zahmet olmazsa bi resimli paylaşım yapabilirmisiniz kalamar takımını bizim burada da tek tük alınabiliniyor bizde denemiş oluruz saygılar.

Eren,kalamar rapalalarını ekliyorum rasgele.

HTML .fb_share_link { PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-LEFT: 20px; PADDING-RIGHT: 0px; BACKGROUND: url(http://b.static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/zA...73uaqa.gif) no-repeat left top; HEIGHT: 16px; PADDING-TOP: 2px}Facebook'ta Paylaş
Eklenmiş Resim[Resim: attachment.php?attachmentid=8905&stc=1&d=1220006532]

Bahadır,fotodaki rapalaların köstek arası en az 40 Cm köstek uzunluğu 20 Cm olacak şekilde 3-4 adet bağlıyorum.Tekne serbest yani boşda olması durumunda kurşun ağırlığı 150-250 gr çapalı(sabit) avlarda daha hafif kurşunla avlanıyorum.Bu arada rapalanın cekici olması için el hareketleride önemli.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Alıntı:
Orjinal Gönderi : doktor [Resim: viewpost.gif]
orhan abim,arif hoca tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız kalamarlar çok güzel yemesini bende çok severim ama daha tutmak nasip olmadı zahmet olmazsa bi resimli paylaşım yapabilirmisiniz kalamar takımını bizim burada da tek tük alınabiliniyor bizde denemiş oluruz saygılar.

Eren,kalamar rapalalarını ekliyorum rasgele.

HTML .fb_share_link { PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-LEFT: 20px; PADDING-RIGHT: 0px; BACKGROUND: url(http://b.static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/zA...73uaqa.gif) no-repeat left top; HEIGHT: 16px; PADDING-TOP: 2px}Facebook'ta Paylaş
Eklenmiş Resim[Resim: attachment.php?attachmentid=8905&stc=1&d=1220006532]

Bahadır,fotodaki rapalaların köstek arası en az 40 Cm köstek uzunluğu 20 Cm olacak şekilde 3-4 adet bağlıyorum.Tekne serbest yani boşda olması durumunda kurşun ağırlığı 150-250 gr çapalı(sabit) avlarda daha hafif kurşunla avlanıyorum.Bu arada rapalanın cekici olması için el hareketleride önemli.Rastgele.

Teşekkürler Orhan abicim.
Hazırlayıp yanında alırım soluğu Smile
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Teşekkürler Orhan abicim.
Hazırlayıp yanında alırım soluğu Smile

Küçükbahcede olduğum sürece her zaman beklerimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mercan derken DEV KALAMAR rauf 47 8,397 06-01-2009, 18:42
Son Yorum: bülenttok41

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi