Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yaşama saygı
tebrikler rıfat Alkisdüşünce süper uygulamak dahada süper Alkis
Bul
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.kiminiz raporu okudu,aferin helal olsun dedi,kimileri de delimi ne tuttuğu balığı almıyacak dedi eminim,kimileri de inanmamış da olabilir.çünkü balıkları bırakırken insanlar hayretle bakıyolar,yaptığımız şey onlara acaip geliyor ama asıl acaip olan bunu yadırgayanlar.bentuzlusu balıkcılığını da çok seviyorum ama sazan avcılığı benim için apayrı.çünkü doğayla içiçe,kamp yapmak,közde yapılan çay yada kahve,orda yenilen yemek,sonra mis gibi orman ve çiçek kokuları,böcekler,hayvanlar.doğayı fotoğraflamak,yapılan sohbetler,biraz keyif yada yorgunluk uykusu,işte aslolan bu.yoksa başkalarının yaptığı gibi,deli gibi her çeşit yöntem değiştirerek(3lü-5li çapari yöntemi,takoz küspe vs) balık yakalamaya çalışmak değil bizim amacımız.inşallah sayımız artmaya devam eder,en hızlı biçimde.
(inanın iğnemize bir balık takıldı,garibimin ağzında 4lü çapari,kurşun,fırdöndü vardı,dipte gezerken iğnemize takıldı,yazık değilmi bu hayvana,yuh diyorum bunu yapanlara.benim 4 tane oltam var,dördü de tek iğne.iğneler dahi çengel kısımları balığa minimum zarar verecek türden,öyle kazık gibi papağan gagası değil.)
Bul
maceratorr yazdı:hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.kiminiz raporu okudu,aferin helal olsun dedi,kimileri de delimi ne tuttuğu balığı almıyacak dedi eminim,kimileri de inanmamış da olabilir.çünkü balıkları bırakırken insanlar hayretle bakıyolar,yaptığımız şey onlara acaip geliyor ama asıl acaip olan bunu yadırgayanlar.bentuzlusu balıkcılığını da çok seviyorum ama sazan avcılığı benim için apayrı.çünkü doğayla içiçe,kamp yapmak,közde yapılan çay yada kahve,orda yenilen yemek,sonra mis gibi orman ve çiçek kokuları,böcekler,hayvanlar.doğayı fotoğraflamak,yapılan sohbetler,biraz keyif yada yorgunluk uykusu,işte aslolan bu.yoksa başkalarının yaptığı gibi,deli gibi her çeşit yöntem değiştirerek(3lü-5li çapari yöntemi,takoz küspe vs) balık yakalamaya çalışmak değil bizim amacımız.inşallah sayımız artmaya devam eder,en hızlı biçimde.
(inanın iğnemize bir balık takıldı,garibimin ağzında 4lü çapari,kurşun,fırdöndü vardı,dipte gezerken iğnemize takıldı,yazık değilmi bu hayvana,yuh diyorum bunu yapanlara.benim 4 tane oltam var,dördü de tek iğne.iğneler dahi çengel kısımları balığa minimum zarar verecek türden,öyle kazık gibi papağan gagası değil.)

(2) (2) küspeli olta , parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, pinter ve sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır. Boyutları belirlenerek ilan edilmiş olan yemlik uzatma ağı dışında her türlü ağın (tırıvırı, germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme vb.) avlakta bulundurulması ve kullanımı yasaktır. (Değişiklik, 5.11.2008 tarih/27045 sayılı RG)

küspeli olta zaten tebliğe göre yasak,ayrıca burada hepimiz bunlara elimizden gelen maximum gayreti gösteriyoruz inşallah bunu yaygınlaştırabiliriz zaten amacımızda bu.
Bul
tebrikler rıfatAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi