Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
merayı duymayan kalmamış
yycolak yazdı:ellerinize sağlık ismail abi
tüm ekibi kutluyorum
bir sonraki avda birlikteyiz inşallah
bizim ekip bu akşam erezyona uğradı
ortada kaldım
bir gün önceden haber verebilirsen çok mutlu olurum
levrekler süper
afiyet şeker olsun
sağol yalçın abi.tabiki seninle gitmeyi çok isterim inşallah beraber gideriz.
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Tahsın Bey cok guzel bır av olmus

Saygılarımla,
sağol,daha iyileri sizlerin olsun.
araphüso26 yazdı:şu mera konusunda haklısın.. amatörler siteye üye olmuyorlar fakat takip ediyorlar..adres verdinmi olta atmaya yer bulamıyorsun..kalabalık olmasına rağmen güzel balık almışsın tebrik ederimAlkis
vala hüseyin abi bundan sonra mera ismi vermiyeceğim.sitedeki üyeler gidicekse tel.den söylemek daha mantıklı geliyor.eğer orası deşifre olmasydı.yer belirtmiyecektim.
manisalıdeli yazdı:abi tebriklerAlkis yine aynı nakaratı tekrarlamışsınSiyirdimafiyetler olsunSeerf

eyvallah kardeşim.sağol.darısı senin başına.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Maşallah çok güzel av olmuş Alkis Yerin zaten kefal ve levrek merası olduğu çok belli , asıl çupralar sürpriz geldi bana Siyirdim Ama mera söyleme konusuna gönülden katılıyorum.Özelden veya tel. ile bilgi vermek en iyisi herhalde Smile Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
EEE bu meraya bende giderim elbette, bereketli olsun..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Maalesef hep böyle olur ve mera dövüle dövüle balık rahatsız edile edile işin bku çıkar. Bu nedenle fazla dile getirmemek lazım. Bu bencillik değil doğallığı bozmamak için gerekli. Bakın birkaç gün önce bildiğiniz gibi Kılıç avı gerçekleştirdim ve sadece ilçe adı verdim meradan söz bile etmedim. Birlikte çıktığım arkadaşımla konuştum orada yerleşilk olmasına rağmen sadece bir kere daha çıkmış ve 2 adette o almış. İşlerim müsait olmasına rağmen tekrarını hemen istemedim. Eğer deşifre edilse idi oraları kaynayan kazan olur ve hayvanların rahatsız olması kaçılmaz olurdu. Yumurta bırakmayacak başka yerler arayacak vs.vs Arkadaşlar Amatör olduğumuzu hiç unutmadan keyifli avlar yapalım ve örnek olalım. Bu bizim için ayrıca bir görevdir. Tahsin kardeşim seni tebrik etmeyi unutmadım. Afiyetle
Bul
Tahsin bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
bereketli olsun tahsin talan edilmesi gerçekten üzücü tutan arkadaşaların küçükleri bırakmasını dilemekten başka çare yok rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
helal olsun da nihat abinin dediği gibi deşifre olması kötü. herkes senin gibi ölçü dinlemiyor. Allah bohçacılardan balıkları korusun.
Bul
kasap100 yazdı:Can aşağıdaki linkten şeytan oltasını inceleyebilirsin;

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=10444

teşekkürler Smile
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
tahsin 4 no iğne ufak gelmiyormu
biz 6.0 kullanıyoruz rast gele
yalçın'dan haberini aldım davetin için çok teşekkür ederim AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:tahsin 4 no iğne ufak gelmiyormu
biz 6.0 kullanıyoruz rast gele
yalçın'dan haberini aldım davetin için çok teşekkür ederim AlkisSeerf

Abi demek artık sadece trofe kovalıyorsun Siyirdim Alkis Levrek için 3.0 ile 1 numara arası yeterli değil mi ? Hi
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sevdim bu merayi:) YaKaMoZ 28 3,388 16-04-2012, 12:58
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi