02-10-2009, 13:41
Tebrikler Can..
Çok güzel görüntüler...Bereketli olsun..
Sevgiler...
Çok güzel görüntüler...Bereketli olsun..
Sevgiler...
dün-bugün, zıpkın
|
02-10-2009, 13:41
Tebrikler Can..
Çok güzel görüntüler...Bereketli olsun.. Sevgiler...
02-10-2009, 22:54
Uzun_ahmet yazdı:Can bereketli olsun, keşke bütün zıpkıncılar sizin gibi olsada limit dolunca sudan çıksa raporlarınızı merakla takip ediyorum daha irilerine inşallah.. yalova tatar yazdı:can nefesine kuvvet seçmece avda çok güzel seneye dahada büyükleri olur blue_zaire yazdı:tebrıkler abı cok guzel balıklar fish or die yazdı:can abi maşallah güzel balık almışsın yine bereketli ve afiyet olsun sargozlar ve tabiki diğer türler hep böyle bol olur inşallah aygroup yazdı:Tebrikler Can.. tüm arkadaşlara teşekkürler, gönlünce avlar dilerim. Rastgele..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL
02-10-2009, 23:01
Can raporunu bizim için(en azından benim için) faydalı bilgilerle donatmışsın.
Teşekkür ederim. ![]() Tek başına dalmak tehlikeli diye biliyorum.Sen bunu anladığım kadarıyla kendin tecih ediyorsun.Aman dikkat.Sanırım nefesine sağlık sözü dalgıçlıkta geçerli.O zaman nefesine sağlık ![]() Balıklar için bereketli ve afiyet olsun.Rastgele ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
03-10-2009, 00:28
kasap100 yazdı:Can raporunu bizim için(en azından benim için) faydalı bilgilerle donatmışsın. iyi dileklerinize teşekkür ederim, ikinci bir arkadaşla avlandığım takdirde konsantrasyon kalmıyor, aşırı bir sorumluluk ve sıkıntı altına girip avlanamıyorum ![]() risk konusunda haklısınız, zıpkın avında ekürili av daima çok daha avantajlıdır, tabiki
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL
07-10-2009, 20:21
Can ARSLAN yazdı:iyi dileklerinize teşekkür ederim, Sevgili Can... Paylaşmak dünyanın en güzel duygusu olmasına rağmen bazı konularda aynen dediğin gibi paylaşamıyorsun..Özellikle yaptığı işi en iyi şekilde yapmak isteyenler bunu açıkça dile getirmekten çekinmiyor...Sözlerin yanındakinin sorumluluğunu da otomatik olarak üstlendiğini gösteriyor. Yaptığın işe verdiğin önem ve ciddiyetinden ötürü seni tebrik ediyorum.. Sevgiler...
08-10-2009, 21:12
(Son Düzenleme: 08-10-2009, 21:14, Düzenleyen: Can ARSLAN.)
aygroup yazdı:Sevgili Can... abi çok teşekkür ederim, emin olunki durum bu.. denizin affı olmuyor, birde su altında risk çok daha fazla..bu yaz neredeyse 15 günde bir zıpkın avcısı suda vefat etti..bu dahi sadece kendimi risk atabilme lüksüm olduğunu gösterirki..bu konudada yaşadığım pekçok deneyimden sonra elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum. dün bugün saroz-enez tarafındaydık, uzun süredir beraber gidelim diyen sevdiğim üç arkadaşla..(normalde tek gidiyorum) çok güzel eğlendik..avı sorma ![]()
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|