Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26-9-09 sedat ve tarabyalı çinekoplar
daha bollarıda olacak inşallah muhabbetede doyulmamaıştır o ekipleWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:gelin gelin serbest boğazın bu yakası site üyelerine serbest.
bu arada kadıköyde yeni organizasyon yerini belirledik şortları giyip orada bir toplanalım şamatanın kralını yaparız Siyirdim
Hayrola Nihat neden şort giyilecek bu mevsimde ?? Suya mı girilecek yoksa..Smile
Bul
Lakerda yazdı:Hayrola Nihat neden şort giyilecek bu mevsimde ?? Suya mı girilecek yoksa..Smile
sürpriz mehmet abi bomba bombaaa hemde ne bomba seyrederken kopacaksınız hatta erden abiyle sende gelin tam şamata olacak Siyirdim
Bul
Bak şimdi merak bastı..
Bul
LeVrEkCi yazdı:alparslan biz gittiğimizde anababa yeriydi orası kalabalıktı ben yeniköyden sarıyere hergün geçerim oralar genelde kalabalıktır ama arnavutköy şehire yakın oldugu için ve daha çok balık yaptıgı için daha kalabalık olur.
kalender ve tarabya bilinen yerlerdir herkes çok iyi bilir balık yaptıgını.
ayrıca işimiz paylaşmak ne nerede anlatmak o kadar dert değil yani balık heryerde var şu aralar.
rastgele.

Orası öyle abi herkesin rahat ettiği bir yer vardır boğazda da benim tek rahat ettiğim yer bir kaç yer daha var o arkası kuru kalabalık ama zararları çok o ayrı benim mekanın karaköy buğün gittiğimde resmen şaşkınlıktan nereye düştüm dedim hiç tanımadığız insanlar bi oltanı bırakıp bir yere gidemessin o derece bu işi yapmak herkesin hakkı ama işi hakkıyla yapmak lazım orda bi olta alıp oo bende burdan atayım olmaz ben kabullenmem tuttuğum yerde yabancının olmasını her neyse olan oldu ben keyfime bakarım tutarım balığımı ..
Bul
brösi yazdı:alparslan bu cevabı yazmak istemezdim ama dayanamadım ben amatör balıçı olarak sanıyorum sen de öylesindir avımı bilnçli olarak yapmaktayım bu sitede olmamın sebebi buradaki içten samimi ve paylşımcı arkadaşların hiç bir art düşünceleri olmadan bir aile gibi paylaşımcı olmalarıdır uzun bir süreden beri sitedeki av raporlarını hemen hemen hepsini okumaktayım fakat böyle bir yazıyı ilk olarak okuyorum ve amatör balıkçıların böyle düşündüğünü sanmıyorum burasının paylaşım platformu olduğunu düşünüyorum isteyen resim koyar isteyen meranın yerini yazar ama kınama gibi yazını hiç beğenmedim bu da benim şahsi görüşüm .

Abi düne kadar bende raporlarımda tuttuğum yeri yazıyordum abi ne insanlar var yediği yemeğin poşetine atan içtiği kola şişesini ortada bırakan karides kabukları vs vs uzar gider hemen herkesin evinde bilgisayar var hop adam üye oluyor bi bakıyor tarabya balık yapıyor hemen cümbür cemaat oraya yani herkes senin benim gibi adabıyla yapmıyor bu işi ...
Bul
brösi yazdı:alparslan bu cevabı yazmak istemezdim ama dayanamadım ben amatör balıçı olarak sanıyorum sen de öylesindir avımı bilnçli olarak yapmaktayım bu sitede olmamın sebebi buradaki içten samimi ve paylşımcı arkadaşların hiç bir art düşünceleri olmadan bir aile gibi paylaşımcı olmalarıdır uzun bir süreden beri sitedeki av raporlarını hemen hemen hepsini okumaktayım fakat böyle bir yazıyı ilk olarak okuyorum ve amatör balıkçıların böyle düşündüğünü sanmıyorum burasının paylaşım platformu olduğunu düşünüyorum isteyen resim koyar isteyen meranın yerini yazar ama kınama gibi yazını hiç beğenmedim bu da benim şahsi görüşüm .

Alparslan yazdı:Abi düne kadar bende raporlarımda tuttuğum yeri yazıyordum abi ne insanlar var yediği yemeğin poşetine atan içtiği kola şişesini ortada bırakan karides kabukları vs vs uzar gider hemen herkesin evinde bilgisayar var hop adam üye oluyor bi bakıyor tarabya balık yapıyor hemen cümbür cemaat oraya yani herkes senin benim gibi adabıyla yapmıyor bu işi ...

Sevgili Alpaslan,
Hayati abim olayı çok güzel açıklamış.Alkis
Sen de bunu söylemenin nedenini ifade etmişsin.Alkis
Ama;
Birilerinin (ki sen de onlardan şikayetçisin) yalnış yapması senin yalnış yapmanı gerektirmez ki.Cümbür cemaat gelip dediğin yalnışları yapıyorlarsa uyarmalısın. Onların yaptıklarını yapmayarak onlara örnek olduğun kanaatindeyim. Sonuçta, bizim iyi örneklerimizle insanların bir yerlere ulaşacağına inanıyorum.Kal sağlıcakla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
AlkisTebrıkler guzel bır av olmus. Daha bollarına kısmet
Merak ettıgım resımde gorulen lufer takımını nasıl attıgınız kursun kullanıyormussunuz.
su ustumu su altındamı duruyor ???

Saygılarımla,
Bul
Bizim buralarda Hanidir lüfer görmüyoruz. Tebrik ederim keyifli olmuş
Bul
kadro tamamlanmış muhabbetli ve azda olsa balıklı bir mini organizasyon olmuş Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu sene bu çinekoplar bitmez 06.12.2014 cumartesi serdal76 12 2,322 09-12-2014, 18:35
Son Yorum: rusan
  ozanand sedat istavrit. Tropheus 61 6,412 07-04-2010, 23:40
Son Yorum: yycolak
  Çinekoplar... tomy77 17 3,033 24-05-2008, 23:30
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi