Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çapalı Kurşunlar...
Paylaşım için teşekkürler Ahmet abiAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Daha bugün inceledim, misinayı aldığım yerde.Bana da çok ilginç gelmişti.Mutlak kumluk yer olmalı.Yoksa her şey taklaya gelirSiyirdim
Paylaşım için teşekkürler..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
mümkünse çizerek anlatmanı rica edeyim abicim teşekkür ederimGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
balıkoltası yazdı:Detaylı bilgiler için teşekkürler Ahmet Bey. Siz konuyu açmışken bende elimdekileri ekliyim. Banada bir ağabeyimiz vermişti kendi imalatı. mükemmel bir işçilikle yapmış kendisi. ama henüz kullanmak fırsatı olmadı.

Sevgili Birol...

Konuya bu şekilde dahil olmana çok teşekkür ederim...O kurşunu kim yapmışsa gerçekten mükemmel bir işçilik yapmış...Benim de ondan alıp uygulayacağım bir nokta dikkatimi çekti...

İnşallah bu sene kalkana benim o tarafa gelirsin de kullanmak kısmet olur...

Sevgiler...
Bul
yycolak yazdı:Furkan Kardeşime katılıyorum.
Çekerken nasıl problemsiz geliyor olta.
Bende merak ettim.Hi

Birol kardeşim eksik olmasın izah etmiş...Yine de anlaşılmayan bir yer olursa sorun lütfen...

Sevgiler...
Bul
Balıkcı41 yazdı:Faydalı ve güzel bir paylaşım, emeğinize sağlık.

Teşekkürler Murat...
Bul
araphüso26 yazdı:mümkünse çizerek anlatmanı rica edeyim abicim teşekkür ederimGulumse

İlk fırsatta denerim Hüseyin...Selamlar...
Bul
Sevgili Hüso...

Birol'un gönderdiği resimde daha açık göründüğü için onu aldım.Resimdeki A ve B mesafelerinin arasındaki farka bakarsan sistemin nasıl çalıştığını anlayacağını sanıyorum.Kurşunda birbirinden bağımsız hareket edebilen iki tane tel var..Bu teller atarken birinci resimdeki yerlerine oturmuş ve sabit halde duruyor.O vaziyette kuma düşünce teller çapa gibi kuma saplanıyor.Sen oltayı çekmeye başlayınca teller bulunduğu yerde geriye dönerek çekilmeye engel olan halini değiştirerek rahat çekilebilecek konuma geliyor.Sudan çıkınca sen yine elin ile telleri eski yerlerine oturtuyorsun.

Takılır diyen arkadaşlar için belirtmem gerekiyor..Bu sadece kumda kullanılan bir yöntemdir..Bilinen yerlere atılır.Böylece takılma diye bir sorun olmaz.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Paylaşım için teşekkürler Ahmet bey.Son fotoda konu daha net anlaşıldı.(Katkıda bulunan arkadaşlara da..[Resim: icon7.gif])
Bul
anlaşılmıştır abicim teşekkürler.tellerin deliklere malı malına oturması lazım en ufak bir kuvvette geri dönmesinAlkisbirolun kurşundaki teller biraz kısa gibi geldi bana siz nedersiniz?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  italyan ve yunan yapımı kurşunlar naxos 5 23 5,955 12-01-2009, 19:24
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Alternatif Kurşunlar Boğaziçi 21 5,516 15-01-2008, 20:53