Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık Avcısı Denilen Garip Yaratık 1
Ahmet abi, akıcı anlatımınızla bütünleşen bilgilendirici yazınızla tatlı su avını bir kez daha bizler gibi deniz avcılarına sevdirdiniz.Emeğinize sağlık.Av duygusunun güzelliklerini bize tattırdığınız için teşekkür ederim.
Bol balıklı keyifli nice avlarınızın olması dileklerimle, rastgeleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yycolak yazdı:Vay canınıa
yazdıklarınızı okudum
Hayretler içinde kaldım
Bende bir arıza var galiba
Ben bu siteye iyi vakit geçirmek ve neredeyse dünyanın her yerinden dostlar edinmek için giriyorum
Dedikodu yapmak hiç aklıma gelmemişti.HappyHappyHappy

Sevgili Yalçın...

Yazdıklarımız hayatın gerçekleridir...Gördüğün gibi yaşanmış olayların paylaşımıdır..Bunlardan da öğrenilecek şeyler vardır..

Tabii bizler de hem öğrenmek hem dostluk için buradayız..

Alışırsın...Alışırsın...Happy

Selamlar...
Bul
bahriyeli yazdı:keyif aldığım bir kitabı okurken sanki bende o kitabın içinde oluyorum orada yaşıyorum bu güzel duygu ve yaşamışlığınızı bizimle paylaşmanız çok güzel.AlkisAlkis sanki sizinle bende o derelerde o balığı yakaladım yavru balığı tekrar suya saldım coşkunuza heyacanınıza ortak oldum çok güzeldi ahmet abi teşekkürler bir kitap gibi bir nefeste okunacak çok güzel bir anlatımdı sağolunAlkisGulumse

Teşekkürler İsmail...

Seni de sadece yazarak oralara götürebilmek çok güzel bir duygu...Bunu ifade etmen benim için çok önemli..İnsanın yaptıklarının veya yazdıklarının karşılığını alması kadar güzel bir mükafat olamaz..

Benim mükafatım sizlerden geliyor...

Sağolun...
Bul
abi valla çok sürükleyici bir yazı ellerine sağlık.. emin ol sanki 2. bölümde anlatılanları ben yaptım süper olmuş emeğine kalemine muhabbetine sağlıkAlkis Rose... sorması ayıp emekli olmadan ne iş yapardınMahcup
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
çok güzel bir yazı, tebrik ve teşekkürler..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
araphüso26 yazdı:abi valla çok sürükleyici bir yazı ellerine sağlık.. emin ol sanki 2. bölümde anlatılanları ben yaptım süper olmuş emeğine kalemine muhabbetine sağlıkAlkis Rose... sorması ayıp emekli olmadan ne iş yapardınMahcup

Hüsocum...

Emekli olmadan da Alabalık avcısıydım..HappyHappy

Şaka tabii...İstanbul Anakent Belediyesinden emekliyim.Atelye garajlar md.-İst. Halk ekmek.-İst Anakent itfaiye md. teknik kadrolarında görev yaptım..
Yaklaşık 25 yıldır ticaret ile uğraşıyordum onu da (Allah bağışlarsa)oğluma bıraktım.Uzaktan ilgileniyorum..
Hobi olarak müzisyenlik var.Aşırı derecede hukuk sevdalısıyım..Avcılığın her türü zaten mevcut..
Ve daha bir çok meşguliyet...

Selamlar...
Bul
balıkoltası yazdı:Çok güzel bir anlatım olmuş Ahmet Bey. Alabalık avını bizede hissettirmiş oldunuz böylece. Teşekkürler.

Sevgili Birol...

İlgine teşekkürler...
Bul
yalova tatar yazdı:ahmet abi herkesin içinde olan duygular paylaşım için teşekkürler AlkisAlkisAlkis

Teşekkür bizden Erden..

İlginiz için...

Selamlar...
Bul
kasap100 yazdı:Ahmet abi, akıcı anlatımınızla bütünleşen bilgilendirici yazınızla tatlı su avını bir kez daha bizler gibi deniz avcılarına sevdirdiniz.Emeğinize sağlık.Av duygusunun güzelliklerini bize tattırdığınız için teşekkür ederim.
Bol balıklı keyifli nice avlarınızın olması dileklerimle, rastgeleAlkisSeerf

Övgülerine ve iyi dileklerine çok teşekkür ederim Bahadır...

Sana da rastgelsin...
Bul
Can ARSLAN yazdı:çok güzel bir yazı, tebrik ve teşekkürler..

Sağolun Can Bey...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi