Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
LeVrEkCi yazdı:harikasın serkan,tohumlardan bende isterim nasıl olsa görüşüyoruz bi görüştüğümüzde alırım senden. 
arap hüsoya ben bi ceza verecem siteyi baya boşluyor bu aralar.ama düşünüyorum yapamıyacağı bişey olması lazım 
Nihat abi, 20 adet ayırdım ilk görüşmede veririm.
Sizin bahçeden topladıklarımdan verim alamadım çıkıyor 1 cm olduktan sonra dipden çürüme yapıyor bir yerde hata yapıyorum ama onuda yakında çözerim.
Hüseyin abiye cezayı canlı canlı verecektim ama işleri ayarlıyamadım, yoksa bu hafta sonu eskişehire baskın vardı olmadı

.
manisalıdeli yazdı:emeğine sağlık inşallah hepsi tutarda doğaya katkıları olur..bu arada gözüm masa örtüsüne takıldı
ilk görüşte badem ve kaju ağacımı çıkacak diye düşündüm
tekrar tebrikler
Teşekkür ederim.
Bende konuyu açtıktan sonra farkettim

kuruyemiş dükkanı gibi.
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, 20 adet ayırdım ilk görüşmede veririm.
Sizin bahçeden topladıklarımdan verim alamadım çıkıyor 1 cm olduktan sonra dipden çürüme yapıyor bir yerde hata yapıyorum ama onuda yakında çözerim.
Hüseyin abiye cezayı canlı canlı verecektim ama işleri ayarlıyamadım, yoksa bu hafta sonu eskişehire baskın vardı olmadı
.
böyle cezaya can kurban başım üstünde yeri var.. geçen ektiğim tohumlarda aynılarını bende yaşadım ikinci yaprak çıkarken kökten çürüdü. çözümü bulursan lütfen bilgilendir
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
SerenaY66 yazdı:serkan eline sağlık.Bende çok severim ağacı bitkiyi vs.Çekirdekten dikme konusunda bilgin varsa evde uygulamak isterim.
Deneme yanılma ile baya bir bilgi sahibi oldum, fıstık çamı, sair çamlar, akasya, mazı, selvi ve her nevi meyva çekirdeği ile ilgili merak ettiğin ne varsa bildiğimi söylerim ama asıl hedefim şu aralar göknar ve ladin le uğraşıyorum ama başaramadım onları başardığımda süper olacak.
BalıkcıSerdar yazdı:Serkan Kardeş,
Senin elinden midir nedir, yolladığın tohumlardan nerdeyse çimlenmeyen olmadı desem yeridir
Şimdi küçük küçük fıstıkçamı ve envai çeşit akasya fidelerim var, sonbaharda inşallah daimi yerlerine geçireceğim. Köyde fideleri her görüşümde aklımdasın, sağol varol. Düğün işini ne yaptın, haberim olmadan oldu bittiye getirmedin inşallah
Görüşmek dileğiyle tüm güzellikler seninle olsun kardeş.
Bu arada tüm dostlara selamlar, saygılar. Buralardayım yok zannetmeyin
Abi bak buna çok sevindim, umarım gölgesinde oturduğun günlerde gelir

.
İlk ev hediyemi veren seni habersiz bırakırsam ayıbın büyüğünü yapmış olurum. Tarih kesinleştiği anda haberin olacaktır.
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Bravo Serkan

erkek dediğin sözünü ve cezasını yerine getirmeli !
Artarsa bende bir fidan istiyorum
Yorumları: 1,987
Konuları: 27
hüseyin abiyi ve seni canı gönülden tebrik ederim

Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, 20 adet ayırdım ilk görüşmede veririm.
.
Serkanım başımızın üstünde yerin var buyur gel hiç tereddüt etme..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]