Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık
Abdullah Bey...

Değerli ustalarımıza danıştığımda bu türün bir dere Alabalığı cinsi olduğunu öğrendim..
Amerikada bazı göllere akan derelerde görülen ve tanınan bir türmüş..

Salvelinus fontinalis..(Latince ismi)...
Coaster Brook Trout...(ingilizcesi)...

Bir de resim göndermişler..Eksik olmasınlar......Yüzgeçleri çok benzer göründü bana...

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abdullah abi öncelikle çok güzel bir av olmuş tebrik ederim.Alkis.bu işi en iyi ahmet abi bilir diyecektimki cevapları vermiş.. hatta türünü bile bulmuşAlkis ağız yapısı somon a benziyor.. paylaşım için teşekkürler Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Abdullah abi..guzel avlarinizin devamini dilerim..
balik hakkinda cevap,ustad`tan gelmis....bizde bilgilenmis olduk...ikinizide ayri-ayri tesekkurler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
araphüso26 yazdı:abdullah abi öncelikle çok güzel bir av olmuş tebrik ederim.Alkis.bu işi en iyi ahmet abi bilir diyecektimki cevapları vermiş.. hatta türünü bile bulmuşAlkis ağız yapısı somon a benziyor.. paylaşım için teşekkürler Rose

Sağol Hüsocuğum..

İltifatına teşekkürler...Ben seninle aynı fikirde değilim tabii..MahcupElimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve asla en iyi bilen gibi bir sıfatı kabul edecek konumum yoktur..Cevabımdada göreceğin gibi, ben de hala bir çok şeyi ustalarıma soruyorum..

Benim şansım bu forumda bu işe meraklı ve benim kadar vakit ayıran kişi olmamasındandır..

Yani ben bütün ünümü sizlere borçluyum..HappySiyirdim

Sevgiler canım Kardeşim...
Bul
aygroup yazdı:Sağol Hüsocuğum..

İltifatına teşekkürler...Ben seninle aynı fikirde değilim tabii..MahcupElimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve asla en iyi bilen gibi bir sıfatı kabul edecek konumum yoktur..Cevabımdada göreceğin gibi, ben de hala bir çok şeyi ustalarıma soruyorum..

Benim şansım bu forumda bu işe meraklı ve benim kadar vakit ayıran kişi olmamasındandır..

Yani ben bütün ünümü sizlere borçluyum..HappySiyirdim

Sevgiler canım Kardeşim...

estağfurullah biz senin kulvarında seninle yarışamayız fakat abdullah abim gibi ustalar bu işi çözerSiyirdimsen ne dersen de benim gözümde bu işi en iyi yapanlardansınGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Albatros-gr yazdı:Abdullah abi..guzel avlarinizin devamini dilerim..
balik hakkinda cevap,ustad`tan gelmis....bizde bilgilenmis olduk...ikinizide ayri-ayri tesekkurler

araphüso26 yazdı:estağfurullah biz senin kulvarında seninle yarışamayız fakat abdullah abim gibi ustalar bu işi çözerSiyirdimsen ne dersen de benim gözümde bu işi en iyi yapanlardansınGulumse

Sevgili Faruk'çuğum da aynı yazmış..Eksik olmayın Arkadaşlar ama mahçup ediyorsunuz..Eminim Abdullah bey bizim pabucu dama atacaktır..İlginize ve iltifatlarınıza teşekkürler..

Selamlar..
Bul
Alabalık sevdalıları iki oldsu.Artık daha heyecanlı avlara bol miktarda tanık olacağız galiba.Abdullah ve Ahmet Abilere tekrar teşekkürler.
Bul
Abdullah Abicim alabalıklı yemek tarifleride bekleriz.
Bul
Çok güzel bir canavar , harika av yapmışsınız Alkis Pek kaçak balığa benzemiyor ama hazır yemi çok kolay buluyor herhalde Hi
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
paylaşım ,güzel bilgiler için teşekkürler abdullah abicim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gökkuşağı alabalık LeVrEkCi 0 13,138 04-12-2006, 11:46
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi