Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıklarda lezzet sıralaması
hemde zeytinyagda kızarmış 9494949494949494
Bul
Ben sıralama yapamayacam azımın suları klavyeyi ıslattı sıralamalar üstelik benim karnımı çok acıktırdı dolaptaki sazan bu sıralamanın başında geliyor bu aç karınla SmileRASTGELE
Bul
1- ızgara yayın 2-derisi yüzülmüş perch 3-pullu sazan 4-tütsülenmeyi bekleyen (tarçın) valla evde sadece bunlar var onuda hanım hangisini yaparsa onu yiyecewm ohhhhhhhhhhhhh tarçın hariç o benim itim çünkü
Bul
tatlı suda
1-yılan balığı mangal
2-yayın mangal
3-sazan mangal
tuzlu suda
1-barbun
2-cupra
3-çinekop
tabiki bu balık sıralaması bana göre ama yılan balığının üstüne tanımam
Bul
1 çinekop
2 karadeniz hamsi
3 lüfer
4 çipura
\"dEnİZ kUrDu AmAtÖr AvCı\"
cAmPoS
Bul
................
Bul
çok güzel bir soru daha önce bir bilgi ile katılmıştım.( HANGİ BALIKLAR NE ZAMAN YENMELİDİR.)
her insanın damak zevki ayrıdır bence.ayrıca daha öncede belirttiğim gibi her balığın lezzetli olduğu aylar var.eminim diğer arkadaşların yaptığı sıralama aylara göre değişecektir. RASTGELE
Bul
Herkes balığın lezzetinden çok yağdamı mangaldamı güzel onu yazmış o zaman bende yayın balığının şiş ve güveci çok güzel oluyor yayın tutanlara önerilir.AFİYET OLSUN
Bul
          Babalar,listeleri yapmışsınız ama hep eksik bırakıyorsunuz.Hani bunların rakısı.:0507: Balıkları ziyan etmeyin.
          Kömür ızgarada lüfer + rakı (Efe olsun)
          Palamut tava +  şarap  (kırmızı olsun)
          Hiç birinin almadığı yerde biraz sardalya tuzlama,sirkeli,zeytinyağlı.Rakının yanında yeter bana. 89
Bul
        yaaaaa! gecenin nerdeyse 12 si,tuzlu sardalyayla rakı istettiniz canıma.rakı varda,yarın biraz tuzlu sardalya alayım...

83
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi