Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Albatros-gr yazdı:cekirdegi nasil cimlendiriyorsun Serkan..
elimde bir cekirdek var...bir deneme yapayim diyorum
Abi, aklında bulunsun bir şeyi hızlı çimlendirmek istersen 2-3 gün buz dolabında bekletdikden sonra (buzlukta değil

) oda sıcaklığında ıslak bir peçete arasında çimlendirebilirsin. Bendede şu an 9-10 çekirdek var ama dikim için yer bulamadığımdan baya bi zamandır yetiştirmiyorum, elimdekileri yer yurt sahibi etmeye çalışıyorum

.
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
Nihat sende hoş geldin.Üst yazıları okuyun.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hus213 yazdı:Nihat sende hoş geldin.Üst yazıları okuyun.
benim okumadığım yazı yokki abi daha öncede söylemiştim.
Yorumları: 2,599
Konuları: 2
Serkan bu yer yurt edindirmeye çalışmak ne anlamda kullanıyorsun veya ne demek anlamına geliyor.
hus213 yazdı:Serkan bu yer yurt edindirmeye çalışmak ne anlamda kullanıyorsun veya ne demek anlamına geliyor.
Fidelere yer yurt bulmak! Yani onları büyebileceği uygun iklim ve uygun sahalara dikmek, altdaki linke bakarsan daha iyi anlarsın
BuDa BeNiM hObİm - Amatör Balıkçı
LeVrEkCi yazdı:serkan bi gece bana gelin görün ben sana yer yurt çıkartırım bol bol 
Oralarda devamlılığıda olur, hemde güzel olur

ben bu akşam yenileri ekmeye başlayım
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
MaVrUşGiL yazdı:Abi, aklında bulunsun bir şeyi hızlı çimlendirmek istersen 2-3 gün buz dolabında bekletdikden sonra (buzlukta değil
) oda sıcaklığında ıslak bir peçete arasında çimlendirebilirsin. Bendede şu an 9-10 çekirdek var ama dikim için yer bulamadığımdan baya bi zamandır yetiştirmiyorum, elimdekileri yer yurt sahibi etmeye çalışıyorum
.
yani bunu topraga ekmiyeyim..bir saksiya..odanin icinde
hem bir haftadir odada,masamin uzerinde duruyor..buzdolabinda degil
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Albatros-gr yazdı:iyi aksamlar Fikret hosgeldin
hoşbulduk faruk
hus213 yazdı:İyi akşamlar Fikret hoş geldin.
sağolasın hüseyin abim .
LeVrEkCi yazdı:fikret abi hoşgeldin nevar ne yok nasılsın?valla özlüyoruz muhabbetini ona göre 
şükürler olsun nihatım bir yaramazlık yok iyiyim
mesajın alınmıştır.
Albatros-gr yazdı:yani bunu topraga ekmiyeyim..bir saksiya..odanin icinde
hem bir haftadir odada,masamin uzerinde duruyor..buzdolabinda degil
Abi, şimdi o arkadaşın bi formatı var ve onun bi soğuk görmesi lazım yani kış geldi diyecek sonrada ıslak ve sıcağı hissedincede aha bahar geldi deyip çimlenecektir, sonrada küçük bir saksıya patlayan taraf alta gelecek biçimde nazikçe ekip sulayıp yine evde bekletirsen olur, yoksa baharı bekle dışarıda direk toprağa ekerekde yapabilirsin.